Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Mini Rabbit Kanin Dildo Vibrator var 1

Mini Rabbit Kanin Dildo Vibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Mini Rabbit Kanin Dildo Vibrator är för dig som önskar en liten och effektiv kanindildo som effektivt stimulerar både invändigt och utvändigt.

Denna läckra lill-rabbiten, också kallat kanindildon har en realistiskt formad tipp samt mönster längs staven som är extra retande och njutningsfullt. När du tänder dildon kommer den inbyggda mini rabbit skämma bort din klitoris - njut av den kittlande känslan när kaninöronen vibrerar kring din känsliga punkt.

Vi rekommenderar att du använder lill-rabbiten tillsammans med ett bra vattenbaserat glidmedel som till exempel Swede Woman så att den är mer behaglig att använda och så att du på så sätt får en mer glidande känsla.

Den inbyggda minirabbit använder 2 st. AAA-batterier som säljs separat. Kanindildon Mini Rabbit Kanin Dildo Vibrator är tillverkad av ett fast jelly material och den har 1 vibrationshastighet.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Hmm
Sofie - 26. feb. 2019
Tråkig, bara ett låge på vibrationen, ganska stark. Kort och hård, användas inte eftersatt jag skaffat andra leksaker :D
Nöjd!
Stina - 4. apr. 2018
Detta är min första sexleksak jag haft och jag är hur nöjd som helst. Kommer varje gång med den, fort går det med!
Mycket värde för pengarna
Anonymous - 13. mar. 2024
Riktigt bra liten dildo för priset. Den luktar dock otroligt starkt av plast även efter 3 tvättar med kokande vatten. På/av-knappen är också lite otymplig och kan vara lite svår att använda. Dessutom vibrerar den MYCKET, och där du håller den. Det kan vara lite obekvämt ibland.
Maskinöversatt från sinful.dk
Ganska nedslående
Anonymous - 1. nov. 2014
Jag köpte en likadan i Paris. Eftersom den skulle vara bra för nybörjare tyckte jag att det var ett bra val. Men jag tycker att det är svårt att "trycka in" den utan att det gör ont, även med glidmedel. Och det luktar mycket som plast. Vibrationen är dock bra och kraftfull, synd att det bara finns en hastighet - nu har jag inte använt kaninen så mycket, eftersom det gör ont i mig att få in 'skaftet' :) Jag är inte så angelägen om designen heller. Jag insåg först att den såg ut som en dam när jag fick ut den ur förpackningen. Det verkar bara konstigt. Jag skulle inte säga att den är superbra, den ligger mest bara i lådan. Men å andra sidan är den billig.
Maskinöversatt från sinful.dk
Mini kanin dildo
Anonymous - 13. mar. 2024
Mini Rabbit är generellt bra, bra material och storleken är mycket tillfredsställande, men ett problem är att skruvlocket inte håller fast. Ibland brister anslutningen, vilket inte är särskilt bra. I övrigt bra.
Maskinöversatt från sinful.dk
Fantastiskt!
Anonymous - 5. aug. 2016
tack gode gud detta var min första vi vibrator! Den är superfin att hantera, dock är det lite problem med på och av knappen, solen fastnar, men förutom det så får den mig i sjunde himlen!
Maskinöversatt från sinful.dk
Min trogna följeslagare
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag var redan bekant med den och vet att den ger en fantastisk klitorisorgasm som är säker varje gång. Den har en mycket artificiell lukt, men jag är verkligen nöjd med den.
Maskinöversatt från sinful.dk
Erfarenhet
Anonymous - 13. mar. 2024
Fin storlek, särskilt för en första leksak. Curling/humparna är ett bra tillägg. Effektiv vibrator, även om det kan vara lite för starkt för klitorisstimulering ensam i början. "Kaninöron" gjorde inte tricket för mig, beror naturligtvis på din anatomi. Jag skulle ha velat att materialet skulle vara lite mjukare. Hur som helst, för förhållandet mellan pris och kvalitet, ett bra köp.
Maskinöversatt från sinful.fi
Huh!
Anonymous - 1. nov. 2019
Kaninens öron träffar inte riktigt rätt själv men när du sätter kaninen mot din klitoris och får den att vibrera i längdriktningen så är orgasmer garanterade!!! Ooh vilken vibration. Lite högt, men härligt.
Maskinöversatt från sinful.fi
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful