Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Misty Stone Swallow Fleshlight Girls var 1

Misty Stone Swallow Fleshlight Girls

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Få ett "blowjob" av porrmodellen Misty Stone. Fleshlight Girls produkterna är formgivna och designade efter de hetaste porrmodellerna i världen och denna är en naturtrogen kopia av Misty Stones fräcka mun, varav namnet Misty Stone Swallow. Känn Stones retande "blowjob"-munnen är designad utifrån en body casting av henne. Du kommer inte närmare den äkta känsla av henne. Strukturen invändigt på Misty Stone Swallow är mycket retande och stimulerande.

Kom ihåg att använda lite glidmedel när du använder din Fleshlight för att uppnå äkta njutning.

När du är klar med att använda din Fleshlight och du har tvättat den i varmt vatten rekommenderar vi att du sprayar på lite antibakteriell Fleshlight Wash. När sleeven är torr kan du med fördel använda ett Fleshlight pulver för att bevara sleevens mjuka och lena yta.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Skön och varierande
Oscar - 25. nov. 2014
Materialet är mjukt men håller formen bra och blir tillsammans med vattenbasserat glidmedel väldigt glatt. Det finns stora möjligheter till variation, både genom att ändra sugstyrkan med bottenlocket, men också genom att använda olika delar av själva tunneln. Den har olika texturer som alla efterliknar verklig anatomi och allting känns väldigt verklighetstroget. Det enda kanske lite trista är att man behöver sköta den efter varje användning, men det är absolut inte svårt och jag har än så länge bara behövt använda lite varmt vatten och tvål. Det går också utmärkt att värma insatsen genom att bada den i varmt vatten, men värmen håller inte i sig speciellt länge. Är man inte färdig efter 15 minuter, så har värmen avtagit såpass att det inte går att skilja den från din egen kroppsvärme. Överlag en väldigt bra produkt!
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful