Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Monkey Spanker Onaniprodukt för Män var 1

Monkey Spanker Onaniprodukt för Män

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Monkey Spanker er en vibrerande onaniprodukt för män.

Monkey Spanker ger en eggande stimulation och är lätt att använda. Du ska bara placera den medföljande vibratorn i spankern, påföra lite glidmedel och sedan föra det mjuka silikonet ner över penis.

Monkey Spanker kan användas ensamt eller med en partner. Ett blowjob blir extra bra tillsammans med Monker Spanker.

Ger den bästa upplevelsen med glidmedel.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Missnöjd
Sebastian - 30. jun. 2019
Tyckte leksaken såg intressant och rolig ut. Även namnet lockade. Men jag blev mycket besviken när jag väl fick den. Materialet känns plastigt och osäkert. Själva hålet är ihoppressat mellan två platsbrädor. När man använder den känns det som om leksaken kommer att gå sönder, den känns inte stabil. Tillsammans med själva "smiskaren" får man med en vibrator och batterier till. Två batterier i vibratorn räcker ca 20 minuter. Vibratorn vibrerar svagare och svagare desto längre man använder den. Vibrationerna känns inte när vibratorn sitter i leksaken, den bara låter. Vibratorn är alltså helt onödig och nästan oanvändbar. Man kan såklart använda leksaken utan vibrator vilket är helt okej. Själva hålet är dock väldigt tight och man behöver därför mycket glidmedel. Hålet ger en tryckande stimulering där den pressar könet. Den ger därför helt ok stimulans över ollonet men inte mycket stimulans när man drar leksaken över resten av könet. Det finns dock några fördelar med leksaken: Den är enkel att rengöra. Den är liten och diskret. Man kan enkelt använda den tillsammans med sin partner, exempelvis vid oralsex . Den är perfekt som teaser vid bondage. Eller kan användas för att "ruinera" orgasmer genom att endast stimulera ollonet. Rekommenderar denna om man använder den tillsammans med en partner. Självständigt finns det mycket bättre allternativ, tillexempel en fleshlight eller enklare handjob strokers.
Spara dina pengar och bli bättre!
Anonymous - 13. mar. 2024
Inte för att jag vill att folk ska förlora sina jobb, men den här produkten behöver inte tillverkas. Vibra är usel och gör en fruktansvärd racket; batteri guzzler och jag skulle hellre byta ut AAA-batteriet än de små. En tunn leksak vars mjuka material knappt sträcker sig; inte långvarig oavsett vilken storlek. Du kan få mycket bättre leksaker till detta pris och för mindre. Och med lite sparande kan du få en Man Wand eller en Fun Factory Manga, till exempel. Ge din penis något bättre! :-)
Maskinöversatt från sinful.fi

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful