Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Monogamy Erotiskt Spel på Svenska var 1

Monogamy Erotiskt Spel på Svenska

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Dämpa belysningen, stäng av era mobiler och gör er redo för en het spelkväll med det erotiska brädspelet Monogamy. Du och din partner får chansen att krydda ert samliv så ni får upp ögonen för nya sidor av varandra och ert förhållande.

Bli upphetsad och lite mer kärleksfull efter bara några tärningskast. Brädspelet låter er uppleva spännande, roliga och sexiga utmaningar under spelets gång.

Spelet har tre olika spelnivåer, intim, passionerad och het, så ni kan anpassa spelet för er. Vinnaren väljer ett fantasikort efter att ni har avslutat spelet, en härlig fantasi som de sen får uppleva. Några av korten har en belöning som ni kan ägna er åt under de kommande dagarna eller veckorna. Så den specialla känslan ni får från spelet lever kvar långt efter att ni har spelat klart kvällens runda.

Monogamy som är mycket lätt att förstå är helt på svenska. Spelet består av en spelplan som mäter 48 cm x 18,7 cm, 65 kort från varje nivå, intim, passionerad, het, 50 fantasikort och spelpjäser.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful