Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
MonthlyCup Menskopp var 1

MonthlyCup Menskopp

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Med MonthlyCup Menskopp sparar du inte bara pengar genom att slippa köpa bindor och tamponger, utan den håller också underlivets pH-värde i balans.

När din menstruation börjar så sätter du in koppen i slidan genom att vika den. Det finns många sätt att vika den på, så testa dig fram. För att se till att den är tillräkligt ren så ska koppen kokas i 3 minuter innan första användningen, och igen varje gång menstruationen är över. Kom ihåg att tvätta händerna och koppen med parfymfri tvål innan du sätter in den.

När koppen sitter på plats känner du inte av den. Du tömmer den efter behov och kan ha den inne i upp till 12 timmar innan du måste ta ut och tömma den. Därefter sköljer du av den och så är den klar att sättas in igen. Du kan t.o.m. sova med den i.

Koppen finns i 3 storlekar: Mini, med en diameter på 37 mm, som är perfekt för de första mentruationsåren. Normal, med en diameter på 43 mm, som passar lätta till normala blödningar. Plus, med en diameter på 47 mm, för kraftigare blödningar.

MonthlyCup är framställd av allergivänligt och veganskt silikon. Det ingår en praktisk liten påse för lätt och diskret förvaring.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Jag önskar att jag hade vetat
Juulia - 6. oct. 2020
Jag önskar att jag hade känt till denna uppfinning tidigare. Nuförtiden, när man använder menskopp, är mens inte längre en så hemsk sak. De går obemärkt förbi!
0
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful