Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Mister. B Sugproppar för Bröstvårtorna var 1

Mister. B Sugproppar för Bröstvårtorna

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Stimulera dina bröstvårtor med dessa sugproppar.

Smörj in dina bröstvårtor och placera sugpropparna på dem.

Om du använder sugpropparna för första gången, använd dem inte för länge.

Sugpropparna kan användas av både män och kvinnor.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Perfekta
Lars - 30. apr. 2021
Perfekt storlek som suger bra och ger ett kanon resultat. Supernöjd!
Riktigt bra - men...
Kalle - 8. dec. 2014
Min fru, som har relativt små bröstvårtor tyckte de var superbra "de kändes i hela kroppen och effekten sitter i länge för de är kraftiga". Men - kanterna kunde vara mjukare, då är ganska vassa på insidan. Totalt: bra och "de gör vad de ska" :-)
En utmärkt produkt!
Psykorsem - 17. nov. 2014
Kort sagt, det är inget köp jag ångrar. Det var billigt och jag blev en erfarenhet rikare. Sugkopparna är gjorda av gummi som påminner om cykeldäck, och lukten är därför inte speciellt kinky – men å andra sidan är det inte ofta jag personligen tänder på doften av sexleksaker. Designen är robust. De är nästan omöjliga att förstöra vid normal användning, och lätta att rengöra! De var förvånansvärt bra på att förstora mina bröstvårtor på mig som man, så det var lättare att gå över till mina bröstklämmor. Jag har experimenterat med att sätta klämmor någon annanstans på kroppen och det är värt att nämna, för den som är som jag, att sugkoppar gör ett otroligt bra jobb när det gäller att ge smärta när man sätter dem på pungen.
0
De gör vad de ska – och inte mer
Bjųrn - 18. dec. 2013
De är bra för att suga själva bröstvårtan (på en man), men det är inte särskilt hårt eller lockande. Och de är inte sexiga att se på. Däremot är de riktigt bra för att förstora bröstvårtan, så du i kan efterhand t.ex enkelt sätta på ett par bröstklämmor.
0
Tyvärr inte särskilt trevligt
Anja - 13. aug. 2013
Tyvärr gillade jag dem inte. Jag tycker att de luktar nya cykeldäck (!) Och att de har vassa kanter. Jag tycker inte att de lever upp till mina förväntningar så jag skulle välja ett av butikens andra par istället.
0
Rekommenderas utan förbehåll
Anonymous - 13. mar. 2024
Riktiga supersugare! Alltid till hands (i väskan) och i spontan eller planerad användning många gånger om dagen. Ja, de skulle kunna vara lite mer omsorgsfullt gjorda och marginalen är säkert enorm, men de gör ett bra jobb! Synd att de inte finns i förpackningar om tio ;)
Maskinöversatt från sinful.de
Testa det här. Fantastiskt !!!!
Anonymous - 13. mar. 2024
Efter att kanterna slipats av provade jag dem direkt och jag är mycket nöjd. De suger och håller otroligt tätt. Efter en kort tid hade jag de hetaste och största bröstvårtorna någonsin. Jag har nu alltid sugkopparna med mig när jag känner för det, fuktar dem och sätter på dem och de underbara känslorna kommer.
Maskinöversatt från sinful.de
Den enklaste ... men effektivaste!
Anonymous - 13. mar. 2024
Kunde vara bättre färdig än "ogjuten" ... innehåller en hel del grader som måste avlägsnas med försiktighet eftersom det finns risk för skador i det avsedda området.
Maskinöversatt från sinful.fr
billig kvalitet
Anonymous - 11. jun. 2017
Sugkopparna är ganska små jämfört med de andra sugkopparna här i onlinebutiken, och passar bäst för små bröstvårtor. Lätt att montera, bra passform, enkel och sexig design, och lätt att rengöra. Materialet har en stark gummilukt, så de bör nog vädras i några dagar innan användning. Gummit är tjockt och styvt, och kanterna är mycket vassa (och orena), så jag tyckte det var mycket obehagligt att bära dem utan att ta bort de vassa kanterna (och orenheterna, naturligtvis) med en sax först. Både finishen och materialet har en billig känsla. Så om du inte gillar gummilukten eller inte vill spendera tid på att polera sugkopparna, investera några fler dollar i en produkt av högre kvalitet. Sammantaget är det en OK produkt för människor som vill prova något nytt (efter luftning och anpassning), men jag skulle förmodligen inte köpa den igen.
Maskinöversatt från sinful.no
Synlig och effektiv
Anonymous - 13. mar. 2024
Bra sugkoppar med gott om kraft. Sugkopparna sitter också bra på plats och är lagom maskulina.
Maskinöversatt från sinful.fi
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful