Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
MTX1 Robotic Mouth Masturbator var 1

Översikt

MTX1 Robotic Mouth Masturbator är ett läckert och mjukt onaniprodukt som känns som en mun och som gör underbara sugande rörelser. MTX1 Robotic Mouth gör arbetet för dig, du ska bara kontrollera rörelserna med den medföljande fjärrkontrollen.

MTX1 Robotic Mouth har en inbyggd motor som ger dig hög stimulering och för att ge en extra retande känsla finns det två pärlkedjor som kör upp och ner längs skaftet när masturbatorn är igång. Vi rekommenderar att du använder ett bra vattenbaserat glidmedel ihop med MTX1 Robotic Mouth så att du får en våt och naturtrogen upplevelse. 

Mått: MTX Robotic Mouth är 12 cm djup och har en öppning som är 2,3-3 cm bred. Sladden för fjärrkontrollen är 75 cm lång.

Obs! MTX1 Robotic Mouth använder 4 st. C batterier som säljs separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Undvik
Rickard - 23. sep. 2022
Det här kan ha varit det sämsta köpet jag gjort, alla kategorier. Den är högljudd, liten i storlek (och då har jag ingen monsterkuk) och den orkar inte utföra det den ska göra. Det enda positiva är att den är lätt att använda, bara plugga i batterierna och penetrera, och att den bidrog till konstant erektion, men inte mer än så.
Recension
Jonas - 30. jul. 2022
Denna vara var sjukt sämst! Den orkade inte göra rörelsen när man väl skulle använda den och det slutade med att kontrollen luktade bränt och jag slängde skiten
håller med Filip
Rasmus - 6. may. 2020
Denna fungerar ytterst dåligt om man har en grövre penis
Undvik
Filip - 27. sep. 2018
Har du en modell större penis så skaffa inte denna, den klarar knappt av att röra på pärlorna ens på högsta sättningen.
Väldigt besviken
Ms. - 6. dec. 2018
En mycket nedslående upplevelse. Min penis är dock en mycket normal storlek men den kan inte fungera ordentligt.
0
Robotic mouth masturbator är en okej produkt
Marius - 16. oct. 2014
Robotic mouth masturbator är verkligen lätt att använda. Batterier i fjärrkontrollen och lite glidmedel på läpparna och lite i sig håller dig också igång. Penisen ska helst vara lite halvstyv som minimum.. innan du tyst och lugnt kan föra in penisen i onaniprodukten och starta fjärrkontrollen.. Men du måste faktiskt köra din penis in och ut ur den innan du får den där känslan av en avsugning. Att rengöra är lite krångligt.. Skölj behållaren med tvål och vatten och försök att undvika att få för mycket vatten i behållaren samtidigt kan vara ganska svårt. så där för en okej produkt men inte superoptimal.
0
Rätt priskvalitet
Tunpu - 26. may. 2020
Den första onaniprodukten jag fick – så jag har inget riktmärke. Nu har jag testat det 3 gånger, och varje gång kände jag mig upphetsad. För första gången förväntade jag mig något annat och till en början kändes det ganska avdomnat, men det blev bättre när jag lyckades skapa tillräckligt med undertryck. Nackdelarna är att ljudet är ganska högt och att den inre delen inte är avtagbar, så rengöringen är svår. Jag har själv använt den med kondom av denna anledning. Dessutom bör sladden vara längre. Om du investerade lite mer så kunde du få en tystare och mer stimulerande produkt. Men ja, den här är värd sitt pris.
0
Inte bra
Anonymous - 1. feb. 2022
Inte bra
Maskinöversatt från sinful.dk
Mycket dåligt.
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag provade en gång och slängde den direkt i soptunnan. Det kostade 250 kr direkt från toaletten. Köp en fleshlight istället. Den är 100 gånger bättre.
Maskinöversatt från sinful.dk
inte den bästa produkten för mig
Anonymous - 13. mar. 2024
antingen är min penis för kort eller så är produkten dåligt utformad, förmodligen bra för andra
Maskinöversatt från sinful.dk

MTX1 Robotic Mouth Masturbator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful