Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Mystim Charging Chester var 1

Mystim Charging Chester

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Mystim Charging Chester är den idealiska dildon för dig som vill experimentera med elektro-stimulering antingen vaginalt eller analt. Charging Chester är en stilfull elektrodildo av silikon som med säkerhet kan ge dig en intensiv och retande upplevelse. Dildon har en lätt böjd stav och ett tydligt huvud för extra stimulering.

Charging Chester har tillverkats av flexibelt silikon så att dildo kan böjas lätt. På så sätt kan den anpassa sig efter din kropp så att den når helt rätt område. I bottnen har Charging Chester ett stort krom-överdraget handtag som gör dildon lätt att arbeta med.

Så här använder du Mystim Charging Chester: Du aktiverar dildons elektroniska stimuleringar genom att ansluta den till en elektroapparat som till exempel Mystim Tension Lover Digital. Elektroapparatens kablar ansluts direkt i Charging Chester.

Vi rekommenderar att du för upp dildon innan du tänder för de elektroniska stimuleringar så att du lätt kan välja rätt intensitet. Det är alltid en bra ide att börja försiktigt och skruva upp för intensiteten långsams tills du har nått den önskade nivån.

När du är klar med att njuta Charging Chester kan du lätt koppla ifrån och rengöra den med varmt vatten och evt. en sexleksaksrengöring. Kom ihåg att se till att dildon är helt torr innan du igen ansluter den till elektroapparaten.

Obs! Charging Chester behöver en elektroapparat för att kunna fungera. Elektroapparaten säljs separat. Om du redan har en elektroapparat ska denna ha en rundstick-ingång för att du kan använda denna dildon. Förutom Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat och Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat kan du använda dildon med ElectraStim ElectraPads Setet.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful