TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Mystim Current Conrad var 1

Mystim Current Conrad

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Mystim Current Conrad är den idealiska dildon för dig som vill experimentera med elektrosex. Current Conrad är en stilfull och lätt böjd E-stim dildo av svart silikon som med säkerhet kan ge dig en intensiv och retande upplevelse.

Current Conrad är mjuk och flexibel så att den kan böjas lätt. På så sätt kan den anpassa sig din kropp så att den når helt rätt, oavsett om den används för vaginal eller anal stimulering. Det stora handtaget som har överdragits med nickelfri krom gör det lätt att använda Current Conrad.

Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med Current Conrad då det gör upplevelsen med dildon bättre och dessutom gör det mer behagligt att föra upp den.

Så här använder du Mystim Current Conrad: Du aktiverar dildons elektroniska stimulatorer genom att ansluta den till en elektroapparat som till exempel Mystim Tension Lover Digital. Kablarna från elektroapparaten sättas direkt in i Current Conrad.

Vi rekommenderar att du för upp dildon innan du startar de elektroniska stimulatorerna så att du lätt kan välja rätt intensitet. Det är alltid en bra idé att börja försiktigt och långsamt skruva upp intensiteten till den önskade nivån har nåtts.

Efter användning kan du lätt koppla ifrån Current Conrad och rengöra dildon med varmt vatten och evt. en sexleksaksrengöring. Kom ihåg att se till att dildon är helt torr innan du igen ansluter den till elektroapparaten.

Obs! Current Conrad kräver en elektroapparat för att fungera. Elektro apparaten säljs separat. Om du redan har en elektroapparat ska denna ha en rundstick-ingång för att du ska kunna använda den här dildon. Förutom Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Box och Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat kan du använda dildon med ElectraStim ElectraPads Setet.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2023 SINFUL