Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Mystim Elegant Eric Vibrator var 1

Mystim Elegant Eric Vibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Mystim Elegant Eric är en läcker dildo vibrator av hög kvalitet för dig som verkligen vill skämmas bort. Elegant Eric har nämligen hela två invändiga motorer som kan skämma bort dig antingen var för sig, samtidigt eller växelvist. Du får hela 8 olika vibrationslägen för ännu större njutning och eftersom varje program kan justeras i 5 olika intensiteter finns det med säkerhet ett program som passar dig perfekt.

Elegant Eric är mjuk och flexibel så att den kan böjas lätt. På så sätt kan den anpassa sig din kropp så att den når helt rätt och är väldigt stimulerande. Använder du vibratorn tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel kommer den att kännas extra bra att använda och samtidigt kommer den att kännas mer behaglig att föra in.

Med Mystim Elegant Eric har du frihet att njuta just där du har får lust. Vibratorn är nämligen 100 % vattentä och kan därför också användas i duschen. Eftersom Elegant Eric är uppladdningsbar släpper du tänka på extra batterier. Före användning laddar du bara vibratorn med hjälp från den medföljande magnetiska USB-laddaren. En diskret förvaringsask med blixtlås ingår dessutom.

Mystim Elegant Eric har tillverkats av medicinskt platin silikon som är 100 % ftalatfritt.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful