TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Mystim O(h!)-thello Metal Dildo var 1

Mystim O(h!)-thello Metal Dildo

I lager

Leverans: 2-6 vardagar

999,00 kr
Inkl. moms
Relaterade produkter
Sinful Aqua Vattenbaserat Glidmedel 100 ml
119,00 kr
Inkl. moms
Sinful Clean Sexleksaksrengöring 100 ml
119,00 kr
Inkl. moms

Översikt

O(h!)-thello är en massiv aluminiumdildo som är tillverkad för att stimulera med elektriska impulser.

Dildon är med sina vågiga former perfekt för vaginal stimulering. Handtaget i botten ger full kontroll och ser till att den inte åker för långt upp inuti användaren.

Lägg märke till det svarta strecket på dildon. För att du ska kunna känna de elektriska impulser ska både plus- och minusdelen (den delen som är ovanför det svarta strecket och den delen som är under), vara i kontakt med din hud. Du kommer alltså inte att kunna känna något om din partner håller i den nedersta delen av dildon och penetrerar dig med den översta delen. Du ska själv vara i kontakt med området ovanför och under det svarta strecket för att du kan känna av det.

När du ansluter ström till O(h!)-thello till exempel med hjälp ifrån Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat blir omgivningarna i vagina fyllda med en kittlande känsla som kan leda till sensationella orgasmer.

Kom ihåg att alltid ta det försiktigt då O(h!)-thello kan ge mycket kraftfulla elektriska impulser. Vi rekommenderar att du använder ett silikonbaserat glidmedel ihop med den då detta kommer att göra upplevelsen ännu bättre.

Då den är tillverkad av metall kan den kylas ner eller värmas upp innan användning. Lägg den i kylen eller på elementet, allt efter om du tycker om kall eller varm stimulering.

Kom ihåg att köpa en elektroapparat separat. Utan den kan du inte få stöt-effekten i dildon då elektro-vibrationerna kontrolleras därifrån.

Obs! Om du redan har en elektroapparat ska den ha en rund-stickingång för att du kan använda denna dildon. Förutom Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat och Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat kan du använda dildon med ElectraStim ElectraPads Setet.

Om du redan har elektroapparaten Rimba Digital Elektro Sex Box (kan köpas i Sinful.se shoppen), ska du köpa adaptern "Adapter Mystim Rund-stick för 2 mm hon-stick" för att kunna använda denna apparaten med dildon.

VarumärkeMystimVikt (g)232Full Längd (cm)14Insättningsbar Längd (cm)10Diameter (cm)3.5Huvudsakliga materialAluminiumFärgSilverRekommenderat glidmedelVattenbaseratStimuleringsområdeVaginaMålgruppKvinnorSpråkItalienska, Engelska, Spanska, Nederländska, Franska, TyskaSKU11550
Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2023 SINFUL