TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Mystim Pubic Enemy No1 Kyskhetsbälte Silver var 1

Mystim Pubic Enemy No1 Kyskhetsbälte Silver

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Önskar du en kittlande och intensiv elektrosexupplevelse, som på samma gång ger dig stötar och njutningsfulls smärta, då är Mystim Pubic Enemy No1 ett must-have.

Kyskhetsbältet försäkrar att du inte kan få erektion, vilket på en och samma gång känns smärtsamt, förödmjukande och extra upphetsande. Den kan användas som den är men den kan också kopplas till en elektroapparat för en extra intensiv och kinky upplevelse så att din dominatrix kan disciplinera och straffa dig med elstötar.

Det exklusiva kyskhetsbältet är en specialdesignad utgåva i silver av originalet Mystim Pubic Enemy No1, världens första elektro-kyskhetsbälte. Penisburen är designad så att du stadigt kan urinera och ejakulera när du har den på, vilket gör det möjligt att använda den under en längre tid.

Mystim Pubic Enemy No1 Silver Edition har en invändig längd på 8,2 cm och en diameter på 3,4 mm vid öppningen. Bakstyckets diameter kan justeras från 3,3 cm till 5,2 cm. Det medföljer en sladd som ska kopplas till penisburen och en elektroapparat. Kyskhetsbältet kommer i en läcker förvaringspåse med blixtlås, som dessutom innehåller 1 hänglås i metall och 5 plastlås med individuella nummer.

OBS! För att använda Mystic Pubic Enemy No1 till elektrosex ska du köpa till en elektroapparat som t ex Mystim Pure Vibes, Mystim Tension Lover eller Rimba Digital Elektrosex Box.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2023 SINFUL