TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Mystim Slim Finn Dilator var 1

Mystim Slim Finn Dilator

I lager

Leverans: 2-6 vardagar

799,00 kr
Inkl. moms
Relaterade produkter
Sinful Aqua Vattenbaserat Glidmedel 100 ml
119,00 kr
Inkl. moms
Sinful Clean Sexleksaksrengöring 100 ml
119,00 kr
Inkl. moms

Översikt

Slim Finn från Mystim är en dilator som förser ditt urinrör med underbar elektrostimulering. Vi rekommenderar Slim Finn till dig som redan har lite erfarenhet av att använda en dilator, även om Slim Finn nu är relativt smal.

Du börjar med att föra ned Slim Finn i urinröret och ansluter därefter dilatorn till elektroapparaten (säljs separat). Apparaten kommer sedan att skicka ut elektriska impulser som ser till att urinröret stimuleras till max.

Det är viktigt att du provar dig fram och inte har elektrosex-apparaten inställd på högsta styrka redan från början, utan istället gradvis ökar impulsernas styrka.

Tack vare att dilatorn är gjord av handpolerat medicinskt aluminium kan den både kylas ned och värmas upp innan användning. Enklast är att exempelvis lägga in dilatorn i kylskåpet eller ovanpå ett element innan användning.

Du rengör den enkelt med varmt vatten och eventuellt lite sexleksaksrengöring.

Äger du redan en elektroapparat ska den vara utrustad med en igång för rundstift för att den ska fungera tillsammans med Slim Finn. Du kan exempelvis använda dilatorn tillsammans med Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat och Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat. Om du köper en 2 mm honkontakts-adapter kan du också använda Slim Finn tillsammans med Rimba Digital Elektrosex Box.

VarumärkeMystimVikt (g)15Full Längd (cm)15Diameter (cm)0.6Huvudsakliga materialAluminiumFärgSilverRekommenderat glidmedelVattenbaseratStimuleringsområdePenisMålgruppMänSpråkNederländska, Franska, Italienska, Spanska, Engelska, TyskaSKU14891
Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2023 SINFUL