Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Nina Hartley Fleshlight Girls Lotus var 1

Nina Hartley Fleshlight Girls Lotus

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Tänder du på den fräcka cougar Nina Hartley? Då kan vi rekommendera att du provar Nina Hartley Fleshlight Girls Lotus som har gjutits efter Ninas vagina. Det är nog det närmaste du kommer på att njuta porrstjärnan.

Med Fleshlights Real Feel Super Skin - och ett bra vattenbaserat glidmedel - får du en väldigt realistisk och våt känsla du sent kommer att glömma. Nina Hartleys Fleshlight har en extra retande invändig struktur som kallas The Cougar.

Du bestämmer själv hur tajt Nina Hartley ska kännas, du kontrollerar nämligen själv hur stort trycket kring din penis ska vara genom att skruva på locket i bottnen på Fleshlight din. Ju mer du skruvar på locket, ju större vakuum kommer det att skapas där.

Nina Hartley Fleshlight Girls Lotus passar de flesta penisstorlekar och så är den lätt att rengöra. Avlägsna bara innandömet och rengör den i varmt vatten och Fleshlight Wash. Vänd försiktigt avigsidan utåt så insidan också blir rengjord och låt den torka efteråt. Vi rekommenderar att du pudrar din Fleshlight med Fleshlight Puder efter rengöring så sleeven förblir mjuk och len och du undviker att det blir klistrigt.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful