Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Odeco Balls Duo  var 1

Översikt

Odeco Balls Duo passar perfekt för dig som gärna vill sätta igång med att träna din bäckenbotten. Bäckenbottenträning rekommenderas av både barnmorskor och gynekologer och genom att träna dina bäckenbottenmuskler kan du få större känslighet i slidan och mer sexlust och på så sätt uppnå ännu bättre sex.

Odeco Balls Single knipkulor har en inbyggd geishakula som roterar när du rör dig. Geishakulans rotationer gör din bäckenbottenträning extra stimulerande, eftersom kroppen håller ett extra hårt grepp omkring kulan när tyngdpunkten förflyttar sig fram och tillbaka. Resultatet blir en tajtare bäckenbotten.

Så här använder du Odeco Balls Duo knipkulor: Knipkulan förs upp i slidan varefter du kniper tag om den som när du gör vanliga knipövningar. Vi rekommenderar att du tar på lite vattenbaserat glidmedel på kulan då det gör den lättare att föra upp.

När du er klar med träningen drar du lätt ut kulan igen genom att dra försiktigt i snöret.

OBS! För kvinnor som har fött, har en nedsjunken eller bakåtliggande livmoder samt kvinnor som har fått borttagit livmodern rekommenderar vi istället att använda Odeco Balls Single.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Bollar
Anonymous - 13. mar. 2024
Verkar vara en hygglig kvalitetsprodukt, hold-by-cord är lite för kort, och du behöver förmodligen några fler bollar i raden innan det har en verklig effekt.
Maskinöversatt från sinful.dk

Odeco Balls Duo

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful