Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Odeco Leila Pressure Egg var 1

Odeco Leila Pressure Egg

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Med Odeco Leila Pressure Egg kan du nu träna din bäckenbotten och avnjuta underbara vibrationer medan du gör det!

Odeco Leila Pressure Egg ärer tryckkänsligt och vibrerar mer kraftfullt när du spänner i bäckenbotten - du kan alltså lättare känna av när du tränar bäckenbotten korrekt och de kraftfulla vibrationer ger dig omedelbart belöning för din insats. Vibrationsstyrkan beror på hur mycket du kniper ihop musklerna kring ditt Odeco Leila Pressure Egg.

Med vibratorägget får du 3 vibrationslägen: Det tryckkänsliga läget samt två vanliga vibrationslägen. De två extra lägen gör att du också kan använda ägget som ett vanligt vibratorägg.

Odeco Leila Pressure Egg är uppladdningsbar.

Mått: 7,5 cm x 4 cm x 3 cm.

Så här använder du  Odeco Leila Pressure Egg Håll A-knappen ned i 2 sekunder för att slå på Leila. Tryck sedan på A knappen en gång till och ljuset kommer nu att byta till blått. Nu är äggets tryckkänsliga vibrationsläge redo. Om du istället att använda de två manuella vibrationslägen trycker du på B knappen.

Vi rekommenderar att du använder Odeco Leila Pressure Egg tillsammans med ett bra vattenbaserat glidmedel så att den mjuka ytan känns extra mjuk och det på så sätt känns mer behagligt att föra upp ägget.

Om du är ny inom bäckenbottenträning är du alltid välkommen att ringa eller maila oss. Vi ger dig gärna råd och vägledning så att du får en bra start och undviker att överbelasta dina bäckenbottenmuskler.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Bra träningspass
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag valde det här ägget på grund av dess "tryckfunktion", istället för ett par vanliga bäckenbottenkulor. Nu när jag har provat det tycker jag att vibrationerna ger en fräck twist till bäckenbottenövningarna som vanligtvis görs mer av "plikt" för att du borde göra dem än av lust.
Maskinöversatt från sinful.dk
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful