Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
OhMiBod BlueMotion Nex 2 Appstyrd Trådlös G-punkts Vibrator var 1

Översikt

OhMiBod har gjort det igen! Deras nya BlueMotion Nex 2 G-punkts Vibrator kan precis som många av deras andra produkter användas överallt och på obegränsade avstånd. Det enda du behöver göra är att installera smartphone-appen OhMiBod Remote och sedan är det fritt fram för att utforska dess fantastiska funktioner - vare sig dig och din partner befinner er i samma rum eller på varsin sida av jortklotet.

Du kan antingen kontrollera vibratorn med hjälp av knapparna på din telefon eller genom att använda din röst eller med hjälp av dina handrörelser. Vibratorn har alltså obegränsat med vibrationsmöjligheter och öppnar upp för en gigantisk värld av stimulering!

Appen är användarvänlig och kan användas både via Bluetooth och via Wi-Fi. Bluetooth-inställningen är dold för alla andra utom er själva och ni behöver därför inte oroa er för att bli upptäckta.

Vibratorrn är gjord av ftalatfritt silikon och dess design har tagits fram för att effektivt kunna stimulera hennes G-punkt med sina fantastiska vibrationer. Nex 2 kan såklart också användas för att stimulera andra erogena zoner på kroppen.

Efter användning bör vibratorn sköljas i varmt vatten och därefter bli rengjord med lite sexleksaksrengöring.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
OhMiBod
Anonymous - 13. mar. 2024
Tycker den är smart den kan styras av en app när man väl har hittat varandra på den, det är lätt att styra den för den andra parten och ger dig så mycket mer att någon annan styr takten och vibrationerna tills du får orgasm
Maskinöversatt från sinful.dk

OhMiBod BlueMotion Nex 2 Appstyrd Trådlös G-punkts Vibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful