Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
OhMiBod Lovelife share Vibrating Penis Ring var 1

Översikt

Den nya vibrerande LoveLife Share lyxig penisring från OhMiBod har utvecklats för er som gärna vill uppnå ännu större njutning när ni är tillsammans. OhMiBod LoveLife Share förs ned över penis och används vid sex där den stimulerar kvinnans klitoris och ger samtidigt en retande känsla kring mannens penis.

Överge er till varandra och skäm bort varandra med OhMiBod LoveLife Shares 7 olika vibrationslägen som ni lätt kan byta mellan så att ni hittar precis den vibration som passar er. Ni kan njuta av Lovelife Share helt utan att tänka på batterier eftersom den vibrerande penisringen är uppladdningsbar och en USB-laddare ingår i asken.

PRISVINNARE: 2014 vann OhMiBod en REd Dot design award för LoveLife seriens produktdesigns.

Så här använder ni OhMiBod LoveLife Share: Vi rekommenderar att ni påför ett vattenbaserat glidmedel på penis innan ni tar på ringen. Håll därefter den hjärtformade knappen nere i 3-4 sekunder och tryck igen på hjärtat för att byta mellan vibrationslägena.

När ni är klara med att använda OhMiBod LoveLife Share håller ni den hjärtformade knappen nere igen i 3-4 sekunder så att vibratorn släcks. Efter användning kan ni rengöra den vibrerande penisringen med en fuktig trasa och evt. en sexleksaksrengöring.

OhMiBod LoveLife Share har tillverkats av 100 % ftalatfritt silikon och den levereras med en diskret, vit satinpåse och en snygg förvaringsask.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

OhMiBod Lovelife share Vibrating Penis Ring

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful