Gratis Frakt med Post Nord, Instabox eller Early Bird | Endast idag!

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Ouch! Elegant Buttplugg var 1

Översikt

Ouch! Elegant Buttplug är idealisk för dig som vill ha en liten och snygg analplugg i en stilren design. Pluggen är tillverkad av metall så du är säker på att du får en fast och effektiv stimulering och den har en formgivning som gör den lätt och behaglig att föra in.

Den svarta buttplug har en tydlig fot som gör pluggen lätt att hålla och som gör att den stannar där den ska. I botten har Ouch! Elegant Buttplug dekorerats med en simili diamant som har en diameter på 2 cm. Diamanten gör analpluggen både snygg och feminin. 

Eftersom Ouch! Elegant Buttplug är tillverkad av metall har den en bra tyngd som gör den extra retande att använda samtidigt som att det också gör att den kan användas för temperaturlekar. Prova till exempel att kyla ner eller värma upp analpluggen i ett vattenbad i 10 minuter innan du använder den. Vi rekommenderar att du alltid kontrollerar pluggens temperatur på insidan av din underarm innan du använder den analt. 

Då kroppen inte producerar naturliga glidmedel där bak är det alltid en bra idé att använda ett bra glidmedel ihop med Ouch! Elegant Buttplug. På så sätt kommer det att kännas mer behagligt att föra upp pluggen.  Efter användning bör du rengöra dina sexleksaker med varmt vatten och evt en sexleksaksrengöring.

Mått: Ouch! Elegant Buttplug är 8,5 cm lång, varav ca. 6,5 cm är införingsbara. Buttpluggen är 2,7 cm i diameter och väger 71 g.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Ouch! Elegant Buttplugg

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Fri frakt - Endast idag!

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful