Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Ovo L1 Loveballs var 1

Ovo L1 Loveballs

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Ovo L1 Loveballs är ett spännande set knipkulor för dig som gärna vill kunna träna upp din bäckenbotten stegvist samt dig som önskar att kunna variera dina knipövningar. Med Ovo L1 kan du träna upp din bäckenbotten effektivt så att du får större känslighet i slidan och på så sätt bättre sex. Din partner kommer också att få nöje av träningen då han kommer att kunna känna ett fastare grepp kring sin penis.

Ovo L1 kan användas av kvinnor i alla åldrar, oavsett styrkan i din bäckenbotten. Dessa Loveballs är nämligen justerbara så att du kan få den belastningen som passar dig bäst. I asken får du två silvriga kulor som var väger 44 g samt två genomskinliga blå kulor som väger 36 g var. Du väljer själv vilka två kulor du sätter in i den flexibla hållaren av silikon som i sig själv väger 14 g. På så sätt kan Ovo L1 Loveballs väga 86 gram, 94 g eller 102 g allt efter hur utmanande du önskar att de ska vara. Ju tyngre Loveballs du använder ju mer utmanande är de att hålla uppe.

Alla fyra kulor har en invändig geishakula som gör träningen ännu mer effektiv. Geishakulan roterar när du rör dig så att gravitationspunkten ändras och din kropp automatiskt kommer att hålla bättre fast kring kulorna för att undvika att de trillar ut.

Så här använder du Ovo L1 Loveballs: Vi rekommenderar att du smörjer in Ovo L1 i ett vattenbaserat glidmedel innan du för upp dem i slidan då det kommer att göra införingen mer behaglig.

Spänn härefter musklerna kring dina Loveballs i 3 sekunder och slappna därefter av i 3 sekunder. Övningen repeteras 10-20 gånger ett par gånger i veckan. Du kan evt förlänga övningarna med ett par sekunder undertiden som din bäckenbotten styrkas, om det känns rätt. Dock bör övningarna inte göras i mer än 20 sekunder åt gången. Övningarna kan både göras stående, liggandes och gående.af gangen.

Efter användning rengöras Ovo L1 Loveballs med varmt vatten och evt en Sexleksaks Rengöring.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Bra
Madelene - 13. jan. 2019
Bra tyngd, lätt att använda. Plus att det är rörliga kulor i vilket tillför extra känsla
Bra!
Sofia.H - 18. oct. 2014
Har länge funderat på att testa knipkulor, köpte dessa nyligen. Då jag nyligen fött barn och behöver göra knipövningar regelbundet (vilket man ofta glömmer) är dessa perfekta! De är både snygga & bekväma! Skönt material och lätta att hålla rena.
Fungerar precis som förväntat
Anonymous - 13. mar. 2024
Bollarna är enkla att använda och kan bytas ut mot antingen lättare eller tyngre.
Maskinöversatt från sinful.dk
Mycket valuta för pengarna!!!
Anonymous - 13. mar. 2024
Bra produkt, lätt att byta kulor och hålla ren. Trevlig att använda och precis rätt vikt och storlek.
Maskinöversatt från sinful.fi
Cool design, perfekt vikt för förstagångsanvändare.
Anonymous - 10. feb. 2017
Vi var spända på att öppna paketet för att se om de var lika fina som på bilderna, och det var de verkligen. Hon tog ut dem och provade dem direkt. Mycket nöjd med känslan i själva hållaren, men "metallkulorna" kunde ha varit lite tätare eftersom de ser lite ömtåliga ut, och själva skridskon behöver en rejäl tvätt. Är det bara vi eller är de lite för breda? Övergripande, mycket nöjd hittills me ovo. ????? Hälsningar UngTilSins
Maskinöversatt från sinful.no
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful