Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Oxballs Finger Fuck Handske var 1

Oxballs Finger Fuck Handske

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Är du en av dem som inte hålla fingrarna i styr runt den du tycker om? Tag då leken till nästa nivå och överraska din partner med en äventyrslysten Finger Fuck Handske från populära Oxballs.

Den flexibla handsker förvandlar dina fingrar till dildos, där var och en av de 5 har olika mönster med stimulerande räfflor och knottror. En säker vinnarhand i varje omgång, oavsett om ni satsar analt eller vaginalt.

Du kan även används Oxballs Finger Fuck Handske vid onani, för att få en extra stimulerande handtralla. Det kommer du definitivt inte att ångra!

Onesize som tack vare det oerhört töjbara materialet passar de flesta.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Bra kvalitet och ger mycket njutning.
Miss F - 5. dec. 2019
Handsken är av bra kvalitet! Passar handen bra och fungerar perfekt för att tillfredsställa sig själv och andra. Fingrarna är i olika storlekar med olika inslag av njutning. Lätt att använda, lätt att gilla. Rekommenderar!
0
Hand i handske
Anonymous - 4. mar. 2022
Sammantaget är det en stygg produkt, men den föll helt igenom när det gäller användning, bra med olika former på varje finger men de är svåra att kontrollera, använde den med min pojkvän som höll med mig om att det är svårt att få användning, särskilt ringar och lillfinger, där du kan göra mer kul med en hand utan handsken, så det var tyvärr ett dåligt köp.
Maskinöversatt från sinful.dk
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful