TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
PA-5000 Kyskhetsbälte för Prins Albert Piercing var 1

PA-5000 Kyskhetsbälte för Prins Albert Piercing

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Kyskhetsbälte för män med en Prins Albert piercing som söker det ultimata inom manlig kyskhet! Nu har du möjlighet att använda din Prins Albert piercing för att spänna fast kyskhetsbältet och på så sätt få ännu bättre kontroll. PA-5000 är diskret och behaglig att använda – den ser mest av allt ut som kroppsutsmyckning.

Buren finns med en diameter på antingen 2,54 cm (S), 2,86 cm (M) eller 3,18 cm (L) och den har ett inbyggd lås. Förutom själva buren får du med PA-5000 en förlängare för buren, ett lädersnöre, två nycklar, ett diskret, svart fodral med blixtlås och 9 krokar för Prins Albert piercingen. De medföljande 9 krokar gör att du är säker på att hitta den som passar dig bäst. Du får ringar i tre olika diametrar och i varje diameter finns det tre ringar att välja mellan, allt efter vilken tjocklek du föredrar.

Hitta rätt storlek: I slakt läge tar du fram penis och mäter penisskaftets diameter. Tillåt 0,32 cm plats av hänsyn till hygien.

Så här använder du PA-5000: - Montera lädersnöret på din Prins Albert ring och låt sedan snöret åka igenom buren så att det kan användas för att guida din penis på plats i buren. - Smörj evt lite glidmedel på din penis innan du monterar buren, för att göra monteringen mer behaglig. Var säker på att ollonet är fri från buren. - Släta ut huden på penis genom att försiktigt dra huden vid penisskaftet tillbaka mot kroppen. - Ta ut din Prins Albert ring och montera istället den önskade kroken från PA-5000 förpackningen. - Vänd buren så att kroken passar ned i burens inbyggda låsmekanism.

Om du vill ha en längre bur kan du använda den medföljande förlängaren. Det rekommenderas att du använder två 1,5 cm långa vattentäta tejpbitar på var sin sida av buren för att hålla förlängaren på plats och att du går med den på så sätt i en vecka. Om du vill använda förlängaren permanent kan den evt. klistras fast med en droppe lim i båda sidor – kom ihåg att låta limmet torka helt innan du använder buren.

PA-5000 finns i 3 olika storlekar: S: 2,54 cm M: 2,86 cm L:  3,18 cm.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2023 SINFUL