Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Pipedream Mega-Bator Mouth Onaniprodukt för Män var 1

Pipedream Mega-Bator Mouth Onaniprodukt för Män

Relaterade produkter
Sinful Aqua Vattenbaserat Glidmedel 100 ml
99,00 kr74,25 kr
Inkl. moms
Sinful Clean Sexleksaksrengöring 100 ml
99,00 kr74,25 kr
Inkl. moms
Sinful Vårdande Puder till Realistiska Sexleksaker 150 g
99,00 kr74,25 kr
Inkl. moms
1 395,00 kr
Inkl. moms

I lager

Leverans: 1-4 vardagar

Fördelar

Översikt

Vill du ha en intensiv och annorlunda onaniupplevelse, men vill inte behöva lyfta ett finger, då är Mega-Bator Mouth Onaniprodukt ett passande val.

Den har en stark motor och två kraftiga magneter som får onanikoppen och gummisleeven att röra på sig så att du blir både kittlad och stimulerad. Du kan välja mellan 5 hastigheter och 10 rotationsmönster så att du får det precis som du vill ha det.

Inbyggt LED-ljus gör dessutom masturbatorn enkel att använda i mörkret.

Onanikoppen har ett djup på ca. 10 cm när man når gummisleevens botten. Själva sleeven har en diameter på 4 cm men öppningen, som är formad som en mun, kan töjas.

Sätt fast din mobil i den justerbara hållaren, luta dig tillbaka och ge dig hän åt bjutningen.

Laddas vid den medföljande USB-kabeln.

VarumärkePDX
UndervarumärkeExtreme
Vikt (g)708
IncludedMobilhållare, Sugpropp
Full Längd (cm)33
Inre Djup (cm)10
Inre Diameter (cm)4
Elastisk inre diameterJa
StrömkällaUSB-laddare
Användningstid (min.)90
Vibrationsmönster10
Vibrationshastighet5
Huvudsakliga materialTPE
FärgRöd
Rekommenderat glidmedelVattenbaserat
StimuleringsområdePenis
MålgruppMän
SpråkEngelska
SKU15408
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Lite för bullrigt
Manse - 12. jan. 2017
Tanken är bra och den har gett mig en del orgasmer, men jag tycker att det låter för mycket och man tappar därför fokus något. Men för bullret skulle jag ha gett den nära toppbetyg! Ser fram emot dagen då det finns lika bra produkter för män som det finns för kvinnor!!!
0
Ett bra köp
Mikael - 1. jan. 2017
Jag är riktigt nöjd med min Pipedream. Du måste vänja dig vid känslan, men den ger en bra orgasm. Maskinen är också lätt att rengöra.
0
Mega-Bator mun
Jimi - 1. feb. 2018
Direkt efter att ha fått aviseringen om ankomst via e-post, rusade jag iväg för att lösa ut min efterlängtade onaniprodukt! Utrustning av för att laddas och sleeven för rengöring, medan jag väntar.. Sen iväg på en provkörning! Sugkoppsfästet greppar inte ordentligt, förutom på en riktigt slät yta. Jag kunde åtminstone inte få det att fästa på mitt kakel i badrummet. Nåväl, jag fick den att fastna på mitt vardagsrumsbord efter det, och jag hade inget emot störningarna eftersom min fru var borta och reste... Glidmedel mellan och maskinen kör igång. Lär känna ställningarna.. Åh och du kommer till himlen när du hittar den rätta! Sen när jag började rycka vid bordet började onanidisco-lamporna flimra! Det var väldigt enkelt att ändra rotationsprogram och hastighet under en flygning. Andra gången jag använde den hamnade jag bara på rygg på sängen, och vad fan! Jag kunde inte längre få till den härliga vibrationen. Tja, jag har bara två testkörningar i ryggen, så det är nog nybörjarfel.. Jag kan knappt vänta på att min fru ska återvända hem om jag bara kunde få henne att leka! Äntligen kan det stimulera ollonet underbart! Det skulle vara en bra idé att se till att du har tillräckligt med glidmedel. Åtminstone i mitt fall, i slutskedet av provkörningen blev vissa ställen kanske lite för torra, så att ollonstimuleringen blev något obehaglig. Allt som allt rekommenderar jag den!
0
En önskedröm
Anonymous - 5. oct. 2022
Efter mycket övervägande köpte jag mig äntligen en Pipe Dream. Jag måste säga att mina förväntningar var höga, men jag blev lite besviken efter den första användningen. Om du är utrustad över genomsnittet kan det vara svårt att få full njutning av användningen, jag lyckades till slut spraya, men även om jag använde mycket smör, bör du inte vara välutrustad. Jag knuffade och krånglade mycket innan jag kunde tränga in, och den konstgjorda munnen är också mycket trång, och när jag väl kom till botten kunde motorn knappt dra, gick ner i varvtal och chockrörelser. Nu har jag precis försökt igen, och samma erfarenhet igen, du måste göra en hel del arbete. Så om du är välutrustad som jag, är det inte den här du ska köpa, verkligen utmärkt för mindre.
Maskinöversatt från sinful.dk
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful