Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Pipedream Mega-Bator Pussy Onaniprodukt för Män var 1

Översikt

Vill du ha en intensiv och annorlunda onaniupplevelse, men vill inte behöva lyfta ett finger? Då är Mega-Bator Pussy Onaniprodukt ett passande val.

Onaniprodukten har en mjuk gummisleeve som kittlar och stimulerar dig med sina automatiska rotationer. Nu behöver du inte längre ge för att få, utan kan luta dig tillbaka och ge bara dig hän åt njutningen.

Mega-Bator Pussy har en stark motor och kraftfulla magneter som får onanikoppen och gummisleven att röra sig. Du växlar mellan de 5 hastigheterna och 10 rotationsmönstren på skaftet, och det inbyggda LED-ljuset gör masturbatorn lätt att använda även när det är mörkt.

Onanikoppen har ett djup på ca. 10 cm när gummisleevens är helt i bottnen. Själva sleeven har en diameter på 4 cm, men den vaginaformade öppningen kan töjas. Masturbatorn är vattentät och kan därför användas i badet. Den laddas med den medföljande USB-sladden.

VarumärkePipedream Extreme
Vikt (g)708
IncludedMobilhållare, Sugpropp, Glidmedel, Sexleksaksrengöring
Full Längd (cm)33
Inre Djup (cm)10
Inre Diameter (cm)4
Elastisk inre diameterJa
StrömkällaUSB-laddare
Användningstid (min.)90
Vibrationsmönster10
Vibrationshastighet5
Huvudsakliga materialTPE
FärgVit
Rekommenderat glidmedelVattenbaserat
StimuleringsområdePenis
MålgruppMän
SpråkEngelska
SKU14997
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Fungerar riktigt bra
Stig - 30. nov. 2017
Super produkt. Den låter dock mycket och är inte för djupt med penis. Den kan inte hantera detta. Bra med glidmedel och, det kittlar i penis (ollonet) fantastiskt. Det vore dock trevligt om man kunde köpa gummisleeven separat till den, så man kunde ha både mun, vagina och analversionen att växla mellan utan att behöva köpa 3 stycken. Det är inte helt gratis, trots allt.
0
Spännande ny maskin
Hans Ole - 7. nov. 2017
Fin ny maskin med flera alternativ för stimulering. Lätt att ladda och lätt att rengöra. Jag hade dock förväntat mig en större motoreffekt, ca. 1/2 gånger kraftfullare, så man kunde gå till botten av sleeven utan att rotationerna slutade!!! Men ett bättre varierat utbud av rotation och slag än vissa andra maskiner i butiken. Den verkar vara hållbar, så det ska bli spännande att se hur länge den håller. När den är laddad håller den inte så länge som förväntat, så ha alternativ redo eller byt in andra maskiner emellan. Du kanske vill ladda maskinen längs vägen. Det kan dock inte rekommenderas för ofta eftersom det sliter på batteriet.
0
En fantastisk produkt..
Notabene - 7. sep. 2017
En produkt som verkligen levde upp till förväntningarna. Kan varmt rekommendera denna. Ta med extra glidmedel. Detta kan snabbt bli en vana.
0
En besvikelse
Anonymous - 12. jan. 2023
Ja, den är rolig att använda, men om du är över en viss storlek slutar den att fungera. Den kan kittla i huvudet men inte mycket mer.
Maskinöversatt från sinful.dk
Besvikelse
Anonymous - 13. mar. 2024
Nej, Sinful, det här räcker inte för mig. Pipedream lyckas ge mig en behaglig stickande känsla, men det är långt ifrån att kunna få mig över toppen. De fem jungfrurna gör detta så mycket bättre. Produkten är tekniskt bra förutom att de fem hastighetsnivåerna är nästan omöjliga att skilja från varandra.
Maskinöversatt från sinful.no

Pipedream Mega-Bator Pussy Onaniprodukt för Män

Relaterade produkter
Sinful Aqua Vattenbaserat Glidmedel 100 ml
99,00 kr74,25 kr
Inkl. moms
Sinful Clean Sexleksaksrengöring 100 ml
99,00 kr74,25 kr
Inkl. moms
Sinful Vårdande Puder till Realistiska Sexleksaker 150 g
99,00 kr74,25 kr
Inkl. moms
1 495,00 kr
Inkl. moms

I lager

Leverans: 1-5 vardagar

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful