Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Roto-Bator Ass Roterande Onaniprodukt för Män var 1

Roto-Bator Ass Roterande Onaniprodukt för Män

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Roto-Bator Ass är en automatisk onaniprodukt till dig som vill skämmas bort lite. Luta dig tillbaka och låt de kittlande rotationerna ta dig hela vägen.

Den härligt strama och noppriga sleeven med anusöppning stimulerar dig i takt med de olika rotationerna.

Du växlar enkelt mellan hela 3 hastigheter och 7 rotationsmönster, allt efter hur intensiv du vill att upplevelsen ska vara.

När insidan av Roto-Bator roterar förbi de runda metallkulorna ytterst pressas sleeven in mot din penis så att du känner av den noppriga texturen ännu mer.

Roto-Bator är framställd i transparent plast så att du eller din partner kan se hur din penis blir större och hårdare ju närmre du kommer det oundvikliga explosiva klimaxet.

Drivs med 4 x AA-batterier (ingår ej).

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Slöseri med pengar
Anonymous - 1. jun. 2019
Det är svårt att komma in, eftersom penisen tätar hålet och expanderar hylsan, så att motorn inte kan rotera runt den. Jag hade viss framgång med att ta ut hylsan ur maskinen eftersom jag då kunde komprimera den innan jag försökte ta mig in, och då var det också möjligt att pressa ut resten av luften om det fortfarande fanns någon. Sedan kunde jag sätta tillbaka den i maskinen medan jag hade den på mig och sätta på rotationerna, vilket bara resulterade i en massa motorljud som jag inte fick någon njutning av, eftersom hylsan inte trycks in särskilt mycket. Naturligtvis kan det vara så att min penis inte är tillräckligt bred för att använda den här produkten, men om den var det är jag inte säker på att det skulle vara möjligt att komma in i den eftersom den inte är så elastisk i öppningen. Och i slutändan fann jag att jag hade bäst tur med att använda hylsan utan motorn, eftersom den täta öppningen gjorde att den drog ihop sig mycket runt huvudet på väg ut, men då tyckte jag det var lättare och bättre att bara använda en vanlig fleshlight.
Maskinöversatt från sinful.dk
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful