Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Pump Worx Pistol Grip Penispump med Tryckmätare var 1

Översikt

Pump Worx Pistol Grip Penispump hjälper dig att få en både fylligare och hårdare erektion som varar längre. Och som en extra stimulerande detalj har den en tryckmätare, samt ett pistolgrepp istället för den "vanliga" pumpkudden som vi känner till från andra penispumpar.

När du trär på penispumpen penis och börjar pumpa med "pistolen", kommer det strax skapas ett behagligt och stimulerande vakuum runt din penis. Vakuumet drar ut mer blod i din penis, vilket ger dig en hårdare erektion.

Du kan inte skapa permanent förstoring av penis med en penispump, men om du använder den ett par timmar innan du har sex kommer du att uppleva att den ger effekt. Många uppnår också en mer intensiv känsla vid onani och samlag efter att ha använt penispumpen.

Själva pumpen är 20,5 cm lång och har en öppning på 6,7 cm.

Så här använder du Pump Worx Penispumpen: - Smörj lite vattenbaserat glidmedel på botten av pumpen för att skapa ett bättre vakuum. - Placera därefter cylindern över din penis (inte testiklarna). - Pumpa långsamt och se din penis växa. Vi rekommenderar att du använder den högst 10 min åt gången. - På själva pumpen sitter en quick-realease ventil, som gör att du snabbt och lätt kan släppa in luft i cylindern. - Sluta alltid om det börjar göra ont.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Helt perfekt
Fredrik - 19. oct. 2017
Själva pistolen lossade. Laga med lite superlim Nu kan man se hur riktigt grov man har. Helt suveränt att träna med
Lite för kort
Henrik - 23. sep. 2016
Som tidigare recension nämnde, den nedstickande ventilen gör att man inte kan nyttja den fullt ut, vilket gör att den inte fyller sin funktion riktigt, det blir små sugmärken på ollonet. Men är man lite händig så borrar man lätt bort en del av ventilen och sen är den snudd på perfekt.
Bra för lättare pump
Aki - 19. jan. 2015
denna pump ger ett bra tryck lätt att använda men pga hur ventilen sticker ner ca 1cm i mitten av tuben kan man inte pumpa fullt ut. själva pumpen ger ett bra tryck men har en svaghet och det är själva handtaget där kan själva pistongen gå av då den är gjord av plast , vilket hände mig men med den utmärkta kundservicen på sinful så skickade dom mig en ny på momangen. samanfattning + för pumptrycket + för enkelheten +++++ för servicen på sinful - för nedstickande ventil - för svagt konstruerat pumphandtag
lätt att komma igång med
Anonymous - 13. mar. 2024
Gud
Maskinöversatt från sinful.dk

Pump Worx Pistol Grip Penispump med Tryckmätare

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful