Gratis Frakt med Post Nord, Instabox eller Early Bird | Endast idag!

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
PlayPool Wet Lakan med Hög Kant var 1

Översikt

Gillar du våta erotiska lekar? Om du gillar erotisk massage med oljor eller fantiserar om och tänder på lekar med t.ex. vispgrädde, champagne eller istärningar så är PlayPool perfekt.

PlayPool är designad som ett bra alternativ till vanliga latex- och gummilakan. Det speciella med denna “pool” är att den har en 10 cm hög kant som försäkrar att oljan, champagnen, vattnet eller vad du annars har med i leken inte rinner ut över kanten. PlayPool gör det möjligt att leva ut alla tänkbara fantasier utan att sängen, golvet eller andra saker i din omgivning tar skada. Du kan med fördel sätta “poolen” på sängen, golvet eller något annat ställe där leken ska utspelas.

Den är tillverkad av slitstark svart vinyl, samma material som badleksaker, och på varje långsida finns det ett handtag som man kan hålla fast i , bära den eller bli fixerad med t.ex. handbojor eller band.

PlayPool rengörs med en mild oparfymerad tvål och en fuktig trasa eller så kan den sköljas i duschen med ljummet vatten.

PlayPool har måtten 200 x 140 cm och passar i stort sett till alla sängar med dessa mått. Den ska blåsas upp med munnen eller med en pump.

Det medföljer ett reparations-kit och ett bärnät.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Från Succé till Flopp
Niklas - 8. mar. 2020
Uppblåsningshålet är 4 cm stort. så hur man ska kunna blåsa upp denna är för mig en gåta. Så från att det skulle bli en ev Succe på en träff blev det en riktig flopp då det inte fanns en möjlighet att blåsa upp denna.
En upplevelse VARJE gång
HellerupHvidberc - 2. dec. 2018
Det är helt enkelt en djärv stimulerande sporre. Hett material Helt enkelt ett köp vi inte ångrar
0
Ett "måste" för erotisk massage med olja och gel.
Par96 - 27. may. 2016
Otroligt praktiskt när man använder Magic Gel Moist Nuru Gel och andra grejer. Se det som en "måste ha" produkt för Nuru massage och annan massage med mycket olja eller gel. Det är otroligt praktiskt då man kan använda en handduk för att torka av efteråt och sedan tog jag in den i duschen och tvättade den innan jag släppte ur luften ur den. Låt den även stå upprätt för torkning efteråt. Ångrar inte köpet för en sekund. Vi kan knappt vänta tills nästa gång barnen är borta. Rekommenderas varmt!
0

PlayPool Wet Lakan med Hög Kant

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Fri frakt - Endast idag!

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful