Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Private Tube Alexa Tomas Vaginamasturbator var 1

Översikt

Vill du skämmas bort av den spanka porrstjärnan Alexa Tomas? Då är Private Tube Alexa Tomas Vaginamasturbator den rätta lösningen.

Masturbatorn innehåller en mjuk och flexibel sleeve, vars yttre del är gjuten direkt efter Alexas mest intima område. Den har en stimulerande struktur på insidan och känns nästan lika läcker som den äkta varan.

Njut av hur de inbjudande blygdläpparna tar emot ditt redskap när du för masturbatorn upp och ner över din penis. I bottnen kan du justera ett sugande vakuum, som ger dg en extra intensiv känsla.

Alexas trånga vagina har en inre diameter på 1 cm, som kan töjas och ta emot de flesta storlekar. Djupet ligger på ca 21 cm.

Private Tube Alexa Tomas Vaginamasturbator är framställd av TPR. Det snygga hylstret är av kraftig PP-plast.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Okej alternativ till liknande produkter
Wiz - 14. mar. 2021
Billigare och ungefär lika bra som andra och dyrare lampor. Den blå plasthylsan är gjord av en plast som verkar ha skurats med en grov trasa på fabriken. Känns lite fettig vid beröring, men kraftfull och stark. Den är stabil och ungefär lika stor som andra "lyktor". Inläggdet är också ganska likt andra, men det finns några små "skåror" eller strukturella defekter efter gjutning. Inlägget är måttligt stimulerande för mig. Det är nog alltid lite av en chansning och beror på dina egna preferenser. Fin färg, mjuk och elastisk. Bra alternativ för den som inte är säker på om de vill investera i något mycket dyrare.
0

Private Tube Alexa Tomas Vaginamasturbator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful