Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Pump Worx XXL Maximizer Penispump var 1

Översikt

Pump Worx XXL Maximizer Penispump hjälper dig att få en både fylligare, hårdare och mer långlivad erektion. Du kan dessutom avläsa hur mycket din penis växer när du använder pumpen, tack vare måtten som står skriva på pumpen.

När du trär ner Pump Worx Maximizer pumpen över din penis och börjar pumpa, uppstår strax ett behagligt och stimulerande vakuum. När det skapas vakuum dras blodet ut i din penis, vilket ger dig en hårdare erektion.

Du kan inte skapa permanent förstoring av penis med en penispump, men om du använder den ett par timmar före sex kommer du att uppleva att den ger stor effekt. Många uppnår också en mer intensiv känsla vid onani och samlag efter att ha använt penispumpen.

Pumpens extra långa cylinder är 30,5 cm lång och har en öppning på 7,8 cm.

Det ingår en penisring med pumpen, som är väldigt effektiv i kombination med den. Penisringen är mycket elastisk och kan töjas ända upp till 8,5 cm i diameter. 

Så här använder du Pump Worx XXL Maximizer Penispump:

- Fäst den inkluderade penisringen vid penisroten.

- Använd lite vattenbaserat glidmedel på botten av pumpen för att skapa ett bättre vakuum.

- Trä sedan cylindern över din penis (inte testiklarna).

- Pumpa långsamt och se din penis växa. Om det är första gången du använder en penispump rekommenderar vi att du högst använder den 10 min åt gången.

- På pumpen sitter en quick-realease ventil som gör det lätt och snabbt att släppa ut luften ur cylindern när du har uppnår önskad effekt.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Bra men...
PLAYnice - 14. nov. 2023
Skön, bra att det finns för den storleken och trycket var bra. Minus att limningen var undermålig vid pipen. Släppte efter första användningen
Material
Kalle Karlsson - 4. sep. 2023
Går lätt av mellan röret och slangen
Mycket nöjd!
Chris - 28. aug. 2023
Rymlig pump, bra om man har lite extra volym att fylla. Att pumpa veckovis gör skillnad för känslighet och hårdhet i erektionen.
Trevlig maskin som gör din penis stor
Sean Ordrup - 18. apr. 2021
På grund av pumpens storlek kan det ta tid att tömma luften och skapa det tryck som behövs för att få önskad effekt. Men den är annars enkel att använda och du kan använda resåren för att onanera medan du pumpar.
0
Penispump bedömning
Mads Mųller Lassen - 26. oct. 2017
Jättebra och superenkel att använda. Min sambo blir otroligt glad när jag tar fram den.
0
Inte värt 5 euro och felaktiga mätningar
Anonymous - 2. jul. 2023
Den angivna diametern på 8 cm är felaktig. Den är i själva verket bara 6,5 Handpumpen är av kinesisk standard. Cylindern är mycket tunnväggig och ömtålig. Den svarta slanganslutningen på cylindern är så dåligt limmad att den föll av vid första uppackningen och fick limmas fast igen. En förstoring är naturligtvis nonsens ur medicinsk synvinkel. Jag skulle inte rekommendera det.
Maskinöversatt från sinful.de
Perfekt pump för pengarna
Anonymous - 13. mar. 2024
Oavsett om du pumpar med eller utan vatten är detta helt perfekt och relativt billigt. Du har full kontroll över hur mycket eller hur lite tryck du vill ha med handpumpen och ventilen, och det är enkelt och okomplicerat att använda. När det gäller pumpning med vatten i tanken istället för luft anser jag att detta är lika bra eller bättre än bathmates vattenpumpar och eftersom detta har en handpump och är betydligt billigare än bathmates motsvarighet är det en no brainer. Jag skulle rekommendera att du använder ett vattenbaserat smörjmedel när du pumpar (även om du gör det med vattenbehållaren istället för luft), det gör bara hela saken lättare och undviker att huden på din kuk fastnar på sidan av behållaren när du pumpar. Den enda nackdelen med denna pump är att om du har en liten kuk, skulle jag rekommendera att hitta en annan till att börja med eftersom denna pump är mycket stor (30 cm lång och 8 cm i diameter).
Maskinöversatt från sinful.dk

Pump Worx XXL Maximizer Penispump

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful