Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Rends R-1 A10 Piston Automatisk Onanimaskin var 1

Rends R-1 A10 Piston Automatisk Onanimaskin

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Rends R-1 A10 har främst tagit fram för ett enda ändamål, och det är att onanimaskinen ska kunna ge dig den bästa automatiska "avrunkningen" som du någonsin har upplevt. Det enda du behöver göra är att föra in din penis i onanimaskinen för att sedan luta dig tillbaka och njuta av dess stimulering.

Den utbytbara sleeven är gjord av mjukt silikon och ger en perfekt åtsittande känsla runt din penis vid användning av Rends R-1 A10 Piston. Samtidigt är sleeven så pass flexibel att den kan användas av de flesta män.

R-1 A10 Piston kan vibrera och du styr enkelt över dess 7 olika vibrationslägen och 7 olika hastigheter med hjälp av en fjärrkontroll (som säljs separat). På fjärrkontrollen finns också en pausknapp som du kan hålla inne om du nu skulle behöva ta en paus från den sköna stimuleringen. Så snart som du släpper pausknappen igen kommer A10 Piston att återgå till den vibrations- och hastighetsinställning som den hade precis innan du tryckte in knappen.

Onanimaskinen är så pass kraftfull att den ska anslutas till ett eluttag då den används. A10 Piston är det självklara valet för den kräsna användaren som endast nöjer sig med det alla bästa.

Rends R-1 A10 levereras tillsammans med 1 sleeve som går att byta ut. Själva behållaren är inte vattentät och vid rengöring behöver du endast avlägsna sleeven för att sedan tvätta det med varmt vatten och eventuellt lite sexleksaksrengöring.

Obs! Fjärrkontrollen som du använder för att manövrera onanimaskinens olika inställningar säljs separat.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful