Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Vorze A10 Cyclone SA +Plus Onanimaskin var 1

Vorze A10 Cyclone SA +Plus Onanimaskin

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Vorze A10 Cyclone SA +Plus är en vidareutveckling av den populära, automatiska onanimaskinen Rends R-1 A10 Cyclone onaniprodukt.

Inne i Cyclone hittar du en mjuk och läcker MEDUSA-sleeve, som automatiskt roterar och stimulerar din penis. Du kan alltså njuta av den extremt upphetsande känslan helt handsfree.

Det är lätt att växla mellan de 7 olika rotationshastigheterna och de 7 mönstren, så med andra ord får du hela 49 möjligheter att uppleva precis den typ av stimulans du vill föredrar.

En helt unik feature är att du kan synkronisera Vorze med t.ex. porrfilm med hjälp av trådlös anslutning till dig dator eller smartphone. Det innebär att onaniproduktens rörelsemönster anpassar sig efter filmens handling, så att du kan njuta av mild stimulering under lugnare scener, bara för att känna hur stimulansen intensifieras när aktivieten i filmen ökar.

Vorze A10 Cyclone SA +Plus är uppladdningsbar och det ingår en micro USB-kabel för enkel laddning.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Onanisleeveen
Rolf - 6. sep. 2018
Har använt produkten 3 ggr, nu börjar sleevens hål gå sönder, använder mycket glidmedel , så det är inte problem med att maskinen går för ”tungt” önskar få en ny sleeve skickat till mig, och eventuellt info hur jag skall göra för att produkten håller bättre. I övrigt är produkten mycket bra!
Den vinner.
Fjunkan - 29. oct. 2016
Ord kan inte beskriva hur besviken jag blivit på andra liknande produkter, runkmaskiner mm. antingen funkar de inte alls eller så känns det sämre än att köra själv. Men denna magiska maskin - jag använder den för mycket. Den är HELT galen. Top-of-the-lineprodukt. Batteriet håller längre än vad det tar för dig, ljudnivån är så låg att jag vågar dundra på max i lägenhet utan att någon kan höra, betydligt bättre än annat jag testat. Det enda problemet jag har med produkten är att den slukar glidmedel samt att killar med lite större omkrets kan få det problematiskt. För att komma runt problemet m omkrets får man köpa större sleevar samt att inte "låsa ihop" snurran som håller sleeven. utan istället drar gummisnoddar eller dyl runt. Gör du på detta sätt kommer du in med en rejäl salva glidmedel, sen är det bara att luta dig tillbaka och dregla av lycka. Detta "trick" gör dock att sleevsen ibland hoppar av snurran, och slits betydligt snabbare,. Är du 14cm+ i omkrets, undvik sleevsen med låg omkrets (googla innermåtten). Jag blev tvungen att gröpa ur med diverse verktyg för att ha en chans att komma in. (på sleeven som för 4 månader sen ingick i köpet) Klagade till butiken och misstänker att de inte längre skickar med den minsta japanska sleeven till nordiska marknaden. Har använt flera timmar i veckan i ca 4 månader, den rullar på utan problem. Köp, köp, köp. Finns INGET i närheten.
En av de bästa sakerna för mannen
ST - 17. sep. 2017
Jag är en kille som har provat många olika onaniprodukter, och jag kan erkänna att Cyclone från Vorze har blivit en av mina favoriter. Den är riktigt gedigen byggd och är väldigt tyst jämfört med andra maskiner jag provat, vilket gör den bekväm att använda. Dessutom är känslan FANTASTISK! Först var jag faktiskt lite förvånad över hur snabbt den gav mig en orgasm! Även i några av de lägsta hastigheterna. Så det är lite vilt och kan mycket väl vara lite för stimulerande, då du kommer att njuta av det under en längre tid. Men man vänjer sig lite vid känslan, och jag njuter av att det erbjuds många olika sleeves, så man kan få en massa olika upplevelser :-). Det ska dock sägas att man måste använda den med glidmedel. Också ganska lätt att rengöra, och batteriet håller länge.
0

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful