Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Renegade Manaconda Penissleeve var 1

Renegade Manaconda Penissleeve

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Överraska din partner med lite extra volym på snoken!

Med Renegade Manaconda penissleeve får du både mer fyllighet och ca 4 cm extra längd att arbeta med, samtidigt som din erektion både blir starkare och håller längre.

Trä sleeven på din penis och för in pungen genom det töjbara ball-drop hålet på undersidan. Då sitter Manacondan kvar där den ska, plus att hålet stramar åt behagligt runt din pung.

Det mjuka och flexibla TPE-materialet garanterar en bra passform runt penis och passar de flesta män.

I paketet ingår även en pirrande bulletvibrator som kan fästas i sleeven, till glädje både för dig och din partner. 3 x LR44-batterier ingår.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Mycket bra
Marcus - 22. dec. 2021
Fungerade mycket bra. Satt på sin plats och hon blev mycket nöjd.
Överraskande funktion
Magnus - 25. dec. 2019
Ingen erfarenhet sen tidigare av liknande produkter. Scrollade mycket fram och tillbaka för att läsa och jämföra olika. Passade mig bra storleksmässigt då jag inte har speciellt stor själv.... Nått typ av glid måste användas på insidan. Trycker man ihop den längst fram nör man trär på den bildas det ett vakum som håller fast sleeven väldigt bra. Funkar bra vid samlag, över förväntan faktiskt. Rekommenderas som kompliment, se det som ett alternativ till dildo fast på mannen. Blev som jag misstänkte, tjejen stönade högre än i vanliga fall
Himlen
Anonymous - 13. mar. 2024
En perfekt sleeve... som ger 2,5 -3,5 cm mer i längd och ca 2 cm mer i tjocklek, dock kräver den att du är fullt erigerad och en hel del smörjmedel för att ta på, det skall sägas att när den väl är på... då är Q i himmelen
Maskinöversatt från sinful.dk
Ganska stor men sitter bra.
Anonymous - 8. feb. 2022
Materialet är super fint. Jag ser dock inte den stora bluffen i vibratorn bakom pungen, den borde ha varit i huvudet, så jag använde den inte så länge. Ringen runt pungen är lite tät, men det beror förmodligen på att jag inte har så långa lökar, så de ville återvända ut ur ringen, trots tätheten. Kommer man in i den så blir den svår att hålla i och tricket går av lite, då den liksom bara åker runt och blir svår att kontrollera, så länge det finns en erektion och då kör den. Men den är stor, och kanten från huvudet till skaftet är för vass. Frugan hade det inte så bra med den, eftersom den helt enkelt var för våldsam och fyllde henne hela vägen upp, vilket tydligen inte är bra om du behöver utrymme för lite action också.
Maskinöversatt från sinful.dk
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful