Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Rianne S Pulsy Playball Fjärrstyrd Knipkula var 1

Rianne S Pulsy Playball Fjärrstyrd Knipkula

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Kombinera njutning och träning med den härligt vibrerande Pulsy Playball från Rianne S. Den levereras med en sammetslen fjärrkontroll med egen motor så att du kan njuta av vibrationer på din klitoris medan knipkulan stimulerar dig på insidan.

Knipkulan väger 43 g och är belagd med kroppssäker silikon som känns ännu skönare efter att du tillsatt lite vattenbaserat glidmedel på ytan. Använd den för att stärka dina muskler med bäckenövningar, eller njut av vibrationerna hemma eller när du är ute på språng. Aktivera motorn innan du skjuter in den genom att trycka på knappen på kulan tills den tänds.

När knipkulan har aktiverats kan du eller din partner kontrollera de 3 vibrationshastigheterna och de 7 mönstren med cirkelknappen på fjärrkontrollen. Den andra knappen är avsedd för motorn inuti fjärrkontrollen, så du kan välja om du vill att den ska vibrera eller inte. Den har samma lägen som knipkulan.

Både knipkulan och fjärrkontrollen är vattentäta och uppladdningsbara med den medföljande USB-kabeln. Rengör dem med varmt vatten och mild tvål eller sexleksaksrengöring för utmärkt hygien. Förvara dem i den söta, diskreta väskan mellan användningarna.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful