Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Rimmers Slim Rippled Rimming Fjärrstyrd Buttplug var 1

Rimmers Slim Rippled Rimming Fjärrstyrd Buttplug

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Om du är tokig i känslan av ett fräckt rimjob, då är Rimmers Slim Rippled Rimming Fjärrstyrd Buttplug verkligen något för dig.

I skaftet har pluggen 4 rader av roterande pärlor, som kittlar alla de otaliga känsliga nerverna vid din anala ingång.

Medan det pågår kan du njuta av de mjuka formerna som faller på plats i ditt inre, när du bär pluggen under sololekar eller samtidigt som du har sex med din partner. Längden kan föras in 11,8 cm, medan diametern är 4,2 cm på det bredaste stället.

Med fjärrkontrollen kan du eller ni utforska de 7 olika vibrationsinställningarna och bygga upp superintensiva orgasmer. Bestäm själva om fantasierna ska förvandlas till verklighet i sängkammaren eller i våtare omgivningar.

Rimmers Slim Rippled Rimming Fjärrstyrd Buttplug är framställd av silkeslent silikon utan ftalater. Den laddas lätt upp via den medföljande USB-kabeln.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Först lite besviken - men sen helt tillfredsställd :-)
Claus - 20. oct. 2020
När jag öppnade förpackningen tyckte jag att den såg lite liten ut. Men när den kom i bruk var den helt perfekt. Pluggen är gjord av riktigt bra material och är nice att föra in. Med en diameter på 4,2 cm bredaste stället kräver det att du är lite erfaren i anala lustar då den kan verka lite bred – kom ihåg att ta god tid på dig. Det är väldigt lockande att pluggen kan vibrera men samtidigt har tre rader med roterande pärlor som retar din öppning. När pluggen väl är isatt och satt på plats är det en kinky upplevelse att gå runt med den medan någon annan bestämmer hur mycket vibration och rotation du ska ha. Ett absolut måste i varje bra pluggsamling.
0
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful