TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Rockbox 2 Pleasure Power Tool var 1

Rockbox 2 Pleasure Power Tool

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Med 3 gånger så mycket kraft som en vanlig Magic Wand är Rockbox 2 inte bara en sexleksak, utan ett sexverktyg. Den har kallats en av marknadens kraftfullaste vibratorer och det har den förtjänat. Den vibrerar nämligen 5 gånger kraftigare än en helt vanlig tvättmaskin.

På grund av dess storlek kan den vara lite svårare att använda själv så vi rekommenderar att din partner styr den åt dig – och vice versa. Genom att skruva på dess styrhjul kan ni välja mellan 6 olika vibrationsinställningar och hitta den styrka som passar er bästa. Då kan ni få en vild och intensiv upplevelse som är långt över det vanliga.

Rockbox 2 är utrustad med en 6 meter lång sladd som gör att den kan användas nästan överallt utan att strömmen tar slut. Ni startar och stänger av den lätt med den ergonomiska knappen som sitter på handtagets undersida.

Med de utbytbara tillbehören kan Rockbox avnjutas av både män och kvinnor. För stimulering av henne används "Hot Chick" tillbehöret som liknar en stor fast tunga. Till honom kommer "Master Blaster" tillbehöret som är designad för att stimulera undersidan av hans penis.

På grund av de mycket kraftiga vibrationerna rekommenderar vi att ni börjar med den lägsta vibrationsnivån och använder rikligt med glidmedel och testar er därifrån. Om ni upplever att vibrationerna är för intensiva kan ni börja med att använda vibratorn utanpå kläderna.

De två tillbehören rengörs lätt i varmt vatten och efteråt använder man en sexleksaksrengöring för extra god hygien.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2023 SINFUL