Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Rocks Off Ass Berries Anal Vibrator var 1

Rocks Off Ass Berries Anal Vibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Ass Berries analvibrator är perfekt för dig som vill ha anal stimulering från en relativt liten plugg.

Ass Berries är en flexibel plugg med plats för en kraftfull 80 mm vibrator. Pluggen kan därför både användas med och utan vibrationer allt efter vad du föredrar. Önskar du vibrationer kan Ass Berries skämma bort dig med hela 7 olika vibrationslägen för ännu större njutning. Du väljer lätt mellan vibrationerna genom att trycka på knappen i änden av vibratorn.

Den läckra Ass Berries anal vibrator finns i två olika storlekar: Det svarta björnbäret är den största, hallonet är den minsta.

Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel ihop med pluggen då glidmedlet kommer att göra upplevelsen med vibratorn ännu bättre och dessutom är det på så sätt lättare att föra upp vibratorn.

Vibratorn har tillverkats i 100 % ftalatfri och allergivänligt IntraMed silikon så att du kan använda den helt utan bekymmer.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Inte hundraprocentig
Krusewitz - 11. dec. 2015
Detta avser den mindre varianten, "hallonet". Den sägs vara rätt liten men det kan man tvista om. 35 mm diameter plus att den är ganska trubbig kräver en hel del lirkande för att få den på plats. På plussidan hamnar den kullriga ytan, som hjälper till att hålla kvar glidmedlet. Vibrationerna är starka och intressanta och ger starka orgasmer om man backar upp med den vid oralsex. Det sämsta med den är den korta halsen. Om man har den inne vid samlag vill den gärna ploppa ut, så man måste hålla en hand på den.
Kanske inte riktigt för nybörjare...
Anonymous - 13. mar. 2024
Vi köpte den lilla versionen och vi tycker att den är tillräckligt stor, men det är också vår första plugg. Den har en tendens att glida ur vid användning, vilket är lite irriterande, så vi skulle välja en annan (det finns så många andra att välja mellan) om vi skulle köpa igen.
Maskinöversatt från sinful.dk
En fantastisk anal vibrator
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag är verkligen nöjd med min nya Ass Berries, som redan har genererat mycket spänning. Det är en riktigt bra storlek för någon som redan har lite erfarenhet av analspel; den är liten utan att vara för liten, men ändå stor utan att vara för stor. Den kommer att användas flitigt
Maskinöversatt från sinful.dk
utsökt och frestande
Anonymous - 13. mar. 2024
Det är bra för dem som inte är helt nya för analspel. Den är gjord av ett skönt material och har en skön typ av vibration. Den kan verkligen ge en ny dimension till leken
Maskinöversatt från sinful.dk
Hög kvalitet
Anonymous - 12. sep. 2013
Härligt mjuk kvalitet. Härlig förpackning. Den gavs som en adventspresent. Tur att vi var ensamma hemma. Butpluggen är lite svår att hålla i utan att hålla i den, men det känns jättebra att bli fylld i båda hålen.
Maskinöversatt från sinful.dk
Fräck form - faller tyvärr lätt ur
Anonymous - 13. mar. 2024
Heliga moly, det där bäret är stort. Jag beställde det svarta bäret och det var lite större än väntat. Efter bra uppvärmning kom det upp, men föll ut flera gånger. Det är superirriterande, eftersom det i praktiken innebär att jag inte kommer att använda det. Jag hade läst andra skriva samma sak, men jag trodde att själva bäret var så stort att det inte lätt kunde glida ut - men det gör det här också.
Maskinöversatt från sinful.dk
HELT PERFEKT
Anonymous - 1. mar. 2020
Den passar bara så bra och jag älskar den. Det ska sägas att den fortfarande sitter kvar :)
Maskinöversatt från sinful.dk
Vackert bär
Anonymous - 13. mar. 2024
Beställde och testade en hatt i mindre storlek. Trevlig förpackning. Levereras med en satinliknande liten påse för förvaring. Produktens form är frestande att prova. Stiftet är litet och är lätt att glida på en nybörjarrumpa och flimmer är lätt att slå på och av. Men halsen är för lös och stiftet kommer att hoppa ut om killen inte håller i det, så jag letar efter en annan modell som kommer att hålla sig på plats. Kanske skulle den större modellen hålla bättre. Det finns säkert surinos för varje smak. Lätt att rengöra trots den ojämna ytan.
Maskinöversatt från sinful.fi
Björnbär
Anonymous - 13. mar. 2024
Framgångsrik design, stannar i och glider inte av. I början bör du använda en anustap eller liknande innan du sätter in detta. Om du inte är en erfaren kille. Den är tillräckligt stor för att det inte är värt att prova från kylan. Personligen använder jag en anustapp ett tag innan vadderingen går in. Efter det aah... Det är en bra pryl, bra vibrationer jag tror det finns 7 olika alternativ. Utan vibrationerna ska man dra ihop och snurra på fingrarna så får man en riktigt bra känsla. Det är åtminstone vad jag gör. Detta är den tredje Rocks off-produkten jag har köpt. Lätt att rengöra.
Maskinöversatt från sinful.fi
Härligt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Stiftet är fantastiskt svårt att få in. Vibrationerna är höga och funktionella. Det känns som om jag är full av den, trots att den inte har någon längd.
Maskinöversatt från sinful.fi
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful