Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr

Rocks Off

Rocks Off är ett mycket populärt märke för sexleksaker, som på bara några år blivit ett av de ledande märkena i England. Produkterna från Rocks Off har som signum att de alla har blivit testade.

Rocks Off - Brittisk design och läckra sexleksaker

Rocks Off sexleksaker: testvinnande produkter från England

Vad tänker du på när jag säger England? Fish n chips och fatöl på stadion? Eller kanske Drottning Elizabeth eller James Bond? Allt det kan du glömma, för det bästa som någonsin har kommit ut från England har varken med fotboll eller gastronomi att göra. Det har däremot allt med sexleksaker att göra, närmare bestämt Rocks Off sexleksaker. Rocks Off är en brittisk firma som sedan 2003 har skänkt glädje till hela världen med sina olika produkter.

Rocks Off är synonymt med hög kvalitet. Alla deras produkter har ett unikt nummer så skulle det uppstå ett problem med din sexleksak vet Rocks Off precis vilken process just den sexleksaken har varit igenom och var det eventuella felet kan ligga. Med det sagt ska det dock nämnas att det sällan är fel på Rocks Off produkter. De blir nämligen testade från ena änden till den andra i fabriken i England, så det engelska teamet är helt säkra på att deras kunder får de allra bästa produkterna.

Alla Rocks Off sexleksaker är tillverkade i det renaste, medicinska silikonet så de är säkra att använda och härliga att röra vid. Produkterna är dessutom vattentäta så om du har lust att ta med din vibrator in i duschen, badkaret eller kanske i jacuzzin, har du möjlighet att göra det.

Både till henne och honom

Oavsett om du är man eller kvinna, singel eller i ett förhållande har Rocks Off leksaker som kan göra ditt sexliv ännu bättre. Bland de mest populära produkterna i märkets sortiment hittar du olika vibratorer till kvinnor. Du kan både få en klitorisvibrator som med säkerhet kommer rocka din värld. 120 mm är en klitorisvibrator som har vunnit flera tester och det finns det god skäl till. Den lilla bulletvibratorn är nämligen både bra för nybörjare som ska köpa sin första vibrerande leksak, och till dig som redan har nattduksbordet fullt. Det är dock den mindre 80 mm som är den verkliga storsäljaren. Över 6 miljoner har sålts världen över, så du blir långt ifrån ensam om att äga en.

I Rocks Off sortiment kan du också hitta en rad sexleksaker för män. Det är särskilt deras prostatavibrator som är populärast bland herrarna. Bästsäljaren Naughty Boy har en u-formad design så vibratorn masserar mellangården samtidigt som den stimulerar prostatan för extra djupa orgasmer. Naughty Boy har en förhållandevis liten storlek vilket gör den idealisk för nybörjare, men om du hellre vill ha en fylligare stimulering har Rocks Off andra prostataleksaker i sitt sortiment som kan hjälpa dig.

Rock Off eller Rocks Off?

Kärt barn har många namn och oavsett om du skriver Rock Off med eller utan s vet vår kundtjänst vad du menar. Om du har några frågor eller bara vill veta mer om produkterna är du alltid välkommen att ringa eller skriva till oss. Vill du veta vilken diameter det är på en av vibratorerna eller är du osäker på hur man använder en anal sexleksak? Vi kan hjälpa dig med det. Vi har bred kunskap om alla våra produkter från Rocks Off och alla våra andra sexleksaker och vi vill mer än gärna dela den med dig.

Sinful.se är vi stolta över att ha Rocks Off i vårt stora sortiment av sexleksaker. Vi tror nämligen att ju bättre sexleksakerna är och ju högre kvaliteten på sexleksakerna är desto bättre blir din upplevelse. Oavsett om du köper en av märkets vibratorer till klitoris, prostatan eller ett tredje alternativ, kan du vara säker på att du får en kvalitativ sexleksak. Så vad väntar du på? Kliv in i en värld av njutning, begär och fräck lek med Rocks Off.

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful