Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Rocks Off Cheeky Boy Intense Uppladdningsbar Prostatavibrator var 1

Rocks Off Cheeky Boy Intense Uppladdningsbar Prostatavibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Få extraordinärt intensiva prostataorgasmer med Cheeky Boy Intense Prostatavibrator från Rocks Off. Speciellt framställt för män.

Den läckra silikonvibratorn stöter effektivt mot prostatan medan den samtidigt stimulerar mellangården för extra njutning. Den införbara delen har en särskild vågig design, där 4 kulor ger extra stimulering av anus vid införing och bruk. Möjlighet att leka och kittla som med en analkedja.

"Intense" är en ny och förbättrad version av originalvibratorn "Cheeky Boy". Den berömda designen är densamma men ned nya features får du en ännu bättre anal upplevelse.

Nu kan du t ex välja mellan hela 10 olika vibrationsfunktioner. Allt från ett litet surr till en mer häftig pulsering, så att alla "cheeky boys" får precis den stimulering som passar dem bäst.

Den avtagbara bulleten med nickelfri metallegering är nu dessutom uppladdningsbar via en medföljande USB-kabel, och kan köra en hel timme på fullt batteri.

Rocks Off erbjuder mullti-stimulatorer till män i många olika storlekar och former så det finns något som passar till alla.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Fungerar inte för mig.
Anonymous - 13. mar. 2024
Först trodde jag att det skulle ta lite tid att vänja sig, men efter flera försök måste jag säga att det inte är något för mig. Det känns som om den inte stannar på plats eller går för djupt, vilket gör ont och sätter tryck på urinblåsan. Jag har aldrig haft en bra känsla med denna, som jag har med några andra prostatakrokar.
Maskinöversatt från sinful.fi
Träning
Anonymous - 13. mar. 2024
En enhet med mycket hög kvalitetskänsla. Jag har inte haft prostataorgasm ännu, men det har känts bra.
Maskinöversatt från sinful.fi
Rekommenderas som ett hjälpmedel lika mycket som en leksak. Användarvänlig och samtidigt intensiv som utlovat.
Anonymous - 11. jan. 2019
Som rullstolsanvändare skulle jag rekommendera denna produkt eftersom dess effektivitet är bortom allt tvivel. Det här är en leksak som lika gärna skulle kunna beskrivas som ett hjälpmedel. För alla män som letar efter något som kan ge ökad njutning och stimulans, skulle jag säga att just denna variant kommer att tillföra något. Jag har provat andra varianter i min jakt på mer, bättre och inte minst enklare njutning. Detta inkluderar analpluggar och andra vibratorer. Njutningen var därför extatisk när jag kände den enorma känsla detta kunde ge. Inte mindre än två gånger i snabb följd insåg jag att "målet" var nått. För en person med nedsatt funktion och rörlighet är det inte bara en orgasm, det är en ren seger. Jag ser fram emot fortsättningen både ensam och tillsammans med min partner och jag känner att jag i skrivande stund ser mer och mer fram emot att kunna njuta av mig själv igen. Jag känner mig säker på resultatet.
Maskinöversatt från sinful.no
Helt fantastisk produkt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Lite extra krydda i vardagen är inte nog att säga om denna produkt. Den träffar bra, med bra starka vibrationer. Ger härliga orgasmer!
Maskinöversatt från sinful.no
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful