Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Satisfyer Curvy 2+ App-controlled White Clitoral Stimulator var 1

Satisfyer Curvy 2+ App-controlled White Clitoral Stimulator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Fantastiskt skön!
I. - 26. jun. 2021
Detta är min första lufttrycksvibrator, fantastiskt skön med sug och vibrationer. Bra batteri som håller ca 60min konstant användning och laddas enkelt med magnetfästen. Den har gett mig många sköna stunder och är väl värt pengerna. Att kunna styra den med mobilen öppnar upp för många nya handsfree-stunder. Exempelvis solo-bondage och spännande bil-åkning ;) I appen så kan man ställa in precis hur man vill ha det, antingen appens egna program, helt egna eller ta del av andra användares delade uppspelningsprogram (vilket jag tycker är bästa funktionen).
Super!
Frei - 18. jun. 2021
Jag tycker verkligen om den här "vibratorn" är en transkille så jag var nyfiken på air-suction teknologin men visste inte hur det skulle passa över min tdick efter bottom growth. Alla är ju olika men för mig passade den perfect! Tror aldrig jag behövt gå över typ hälften av styrkan för att komma, den har också en vibrations funktion men dem använder jag som komplement snarare än som säljpunkten. Också väldigt tyst i de lägre styrkorna men ökar fort sen. Också en av de få airsuction de här som är kompatibel med appen! Vilket var en självklar säljpunkt för mig och med de nya uppdateringarna funkar den riktigt bra med min långdistans partner i ett annat land. Den är också billig, även inte på rea, men speciellt också då.
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful