TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Satisfyer Feel Secure Menskopp 2-pack var 1

Satisfyer Feel Secure Menskopp 2-pack

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Satisfyer Feel Secure Menskopp är ett bekvämt och praktiskt alternativ till bindor och tamponger. Det är ett bättre val för både dig, miljön och din plånbok.

Den mjuka silikonkoppen förs in i slidan och samlar upp mensblodet. Den är lätt att ta ut och skölja av för att undvika problem med dålig lukt. Du tömmer koppen efter behov, men minst var 12:e timme.

Koppen kan användas både vid lättare och kraftigare blödningar. Därmed får du frihet att utöva sport, simma och njuta av erotiska lekar även när det är "den tiden på månaden". Vik ihop koppen när du för in den. När du släpper taget om den vecklar den ut sig och sluter tätt. Många tycker det är lättare att sätta in menskoppen om man sitter på huk eller på toaletten, alternativt sätter upp ena foten på toalettstolen. 

Paketet innehåller 2 storlekar och passar perfekt till dig som vill prova att använda menskopp för första gången. De två storlekarna är 1x15 ml och 1x20 ml, så du kan välja den som passar dig bäst.

Satisfyer Feel Secure ger dig maximal säkerhet och 15 års garanti.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Alleles för mjuk
Den är enkel att vika och sätta in men eftersom den är så mjuk fortsätter den vara mjuk och vecklas inte ut för att bli rund och sluta tätt. Det finns från andr... Läs mer
Elli - 11. mar. 2021
Billigt men inte bra
Menskopparna är väldigt mjuka, varför de inte orsakade något tryck och kändes väldigt osäkra. Produkten ser väldigt söt ut.:( - 8. dec. 2020
Moon cup
Ganska bra och diskret, efter lite vana. Prisvärd.Monika - 2. aug. 2020

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful