Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Satisfyer High Fly Fingervibrator var 1

Satisfyer High Fly Fingervibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Likt en liten superjet kommer High Fly fingervibrator från Satisfyer få dig att flyga högt över dina normala toppar och leverera njutning på himmelsk nivå. Denna lilla sensation har en kraftig motor som serverar 5 hastigheter och 7 mönster av djupgående vibrationer till klitoris, så att all kan komma till himlen, men ingen behöver dö.

Formad som ett jetflygplan kan vibratorn täcka ett 5 cm brett område av din vulva, tack vare de små vingarna som fördelar svindlande vibrationer genom dina ädlaste delar. Önskas en mer målinriktad stimulering kan du placera den mellan dina egna eller din partners fingrar, för att sedan sikta in spetsen mot klitoris, bröstvårtorna eller andra erogena zoner som gjort sig förtjänta av en tur i första klass. 

Med sin design av sammetslent silikon och ABS-plast känns den fantastisk mot huden, framför allt om du tankar upp med ditt bästa vattenbaserade glidmedel innan avgång. Ta direktflyget till månen, in i duschen eller ner under täcket, ensam eller tillsammans med en reskamrat, möjligheterna är oändliga med den här lilla vattentäta orgasmmakaren.

Ladda den med den inkluderade USB-laddaren och rengör den med tvål och vatten, alternativt sexleksaksrengöring för förstklassig hygien, efter varje flygtur.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Liten och bra
Carina - 1. oct. 2021
En liten praktisk vibrator som är lätt att använda och mångsidig. Stimulerande både för mig ensam och tillsammans med min man. Jag kom inte till klimax med den, men var eggande och ett bra förspel.
Fingervibrator
Susanne - 15. sep. 2021
När jag väl fick in tekniken att hålla den rätt var den skön. Testade att lägga den mellan blygdläpparna det var så skönt
Tillfredsställda
Ken Malmgren - 13. sep. 2021
Väldigt bra eftersom vi kan använda den till oss båda
Sköna vibes
Christer - 13. sep. 2021
Över förväntan
Smidigt
Robin - 13. sep. 2021
Produkten var smidig att använda men dock så var det lite svårt att få ett bra grepp om den så den ger bra njutningar när den avvänds men rolig produkt och kommer användas i framförallt förspel
Sköna vibes
Christer - 13. sep. 2021
Över förväntan
Finger vibrator
Susanne - 12. sep. 2021
Den var helt underbar starka sköna vibrationer
Sådär
Ellen - 12. sep. 2021
För mig funkade den inte så bra. Jag behöver ganska starka vibrationer och den här hade väldigt lätta vibrationer. Kvalitén var väldigt bra och designen var väldigt rolig. Dessvärre satt av och på knappen på fel sida enligt mig. Den var hyfsat tyst och hade en fin färg. Priset var ju fantastiskt så det får man ju tänka på också.
Nja
Anna - 14. may. 2021
Nej, det var ett bottennapp för mig som gillar ganska starka vibrstioner. Jag tycker verkligen inte att vibrationerna är "kraftiga". Har en annan vibrator från Satisfyer som är himmelsk. Men den är tyst, smidig och du känner att det är kvalitet.
Besviken
Anonymous - 9. dec. 2021
Bra kvalitet men alldeles för svag.
Maskinöversatt från sinful.dk
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful