Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Satisfyer Signet Ring Vibrerande Penisring var 1

Översikt

Satisfyer Signet Ring kan användas ensam eller tillsammans med din partner, både när ni är tillsammans och när ni beginner er var för sig, tack vare appstyrningen. Den runda toppen är designad i ett fast material med lätt räfflad yta, vilket ger en målinriktad stimulering.

Penisringen gör det möjligt att se både större och hårdare ut, plus att den ger en erektion som varar längrar. Under samlaget kommer själva huvudet dessutom stimulera din partner, så att ni har lättare att få gemensamma orgasmer.

Känn vibrationerna i skaftet och pungen när du kopplar upp Signet Ring mot Satisfyer Connect Appen, som kan laddas ner till både Android och iOS. Du kan välja mellan olika existerande mönster, eller skräddarsy dina egna vibrationer efter din favoritmusik eller din partners röst.

Vill du hellre använda den manuellt, kan du kontrollera de 10 inbyggda vibrationsmönstren direkt på penisringen. Starta på power-knappen och växla mellan vibrationerna med ett enkelt tryck.

Den vattentäta penisringen är tillverkad av kroppsvänligt silikon, vilket ger den en silkeslen yta. Den inre diametern ligger på 2,3 cm och det töjbara materialet gör att den passar de flesta storlekar.

Den är uppladdningsbar och laddas via den inkluderade magnetiska USB-laddaren. En full laddning tar 60 minuter och ger dig upp till 40 minuters användningstid.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Recension
Smeden - 31. jul. 2022
Nja..... inte riktigt vad jag förvänta mej, men efter ett försök så ska jag in skriva ned det helt, Nytt försök kommer ;-))
Hhh
Hhhh - 16. mar. 2022
För bra
För trång
Kristina - 27. jan. 2022
Den var tyvärr på tok för liten i omkrets så den gav inte någon njutning
Jag är rädd att du bör leta efter en annan penisring
8==D - 19. may. 2021
Riktigt bra vibrationsinställningar! Men aaaalldeles för tight ... och man kan knappt få av den efteråt ... Om penisringen hade varit lite större, då hade den varit perfekt!
0
Fungerar bra, men väldigt tight
Pr - 31. jan. 2021
Fungerar väldigt bra, har även en väldigt enkel app, så frugan kan bestämma typ och hastighet. Riktigt bra material, men väldigt tight för en normal penis och låter ganska mycket
0
Ok
Anonymous - 13. mar. 2024
Det var bara bra
Maskinöversatt från sinful.dk
Mycket liten
Anonymous - 13. mar. 2024
Alldeles för liten och jag förväntade mig inte det, så jag använde den aldrig!
Maskinöversatt från sinful.dk
Det fungerar!
Anonymous - 13. mar. 2024
...åtminstone för en man. Trevlig att ta på, klämmer snyggt. Den vibrerande hårda plastkulan kan dock skada en kvinna, så det är värt att överväga positionen för att undvika smärtsamma stötar.
Maskinöversatt från sinful.fi
Mycket bra
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag har läst att ringen inte är elastisk... det stämmer inte. Den är elastisk. Den är dock utformad för medelstora penisar, annars måste du tycka om den väldigt mycket ... peso, när venerna i min penis började sticka ut för mycket föredrog jag att ta av den. Vibrationerna är kraftfulla och trevliga för gentlemannen ... och mycket trevliga för damen. Å andra sidan är själva föremålet ganska stort ... ingenting som batteriringarna ...
Maskinöversatt från sinful.fr

Satisfyer Signet Ring Vibrerande Penisring

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful