Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Seven Creations Dirty Dozen Sex Toy Set var 1

Översikt

Vill du kittla och stimulera, förföra och fresta din partner med fräcka sexlekar, så ska du lägga vantarna på Seven Creations Dirty Dozen Sex Toy Set.

Det innehåller allt du behöver för en njutningsfull och fräck kväll tillsammans med din partner. Setet består av hela 12 olika sexleksaker och delar till honom och henne:

- Knipkulor: Perfekta för njutning såväl som bäckenbottensträning. - Bulletvibrator med fjärrstyrning: Justerbar hastighet. - Flexibel penisring: Kan användas tillsammans med den lilla bulletvibratorn för en extra stimulerande upplevelse. - Justerbar penisring: Ger en stram känsla och förlänger leken. - Dildovibrator: Justerbar hastighet. - 7 vibratorsleeves: Kan användas tillsammans med dildovibratorn för en varierande och kittlande stimulering. Det ena vibratorsleevet kan också användas som penissleeve till honom.

Seven Creations Dirty Dozen Sex Toy Set är tillverkat i PVC och plast. Det drivs av 3 st. AA-batterier som ingår.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Onödigt köp
Helena - 21. nov. 2021
Plastigt material. Luktar konstigt och var svår att lista ut hur det fungerade. Behöll båda silvriga vibratorer, resten kastade jag.
Härlig
Maria - 22. oct. 2021
Bara älskar the bullet.
Vibratorerna var det enda bra
Karin - 28. nov. 2020
Alla leksakerna är i en semihård plast som inte alls är behaglig. Hade mystiska missfärgade fläckar på några av tillbehören där plasten buktade och var helt hård istället. "Sleevesen" gick nästan sönder helt av att träs över den knappt 2.5cm breda bulletvibratorn, rubbermaterialet förlorade sin släta yta men slets inte isär. Men vibratorerna. SÅ BRA. Kastade allt annat men vibratorerna är tighta och kraftfulla. Speciellt vibratorägget, första ägget som varit starkt nog för att verkligen kännas om jag stoppar in det.
I en klass för sig
Birre - 25. jan. 2018
Med sin mångsidighet kommer denna produkt att liva upp även de som är torra eller slappa
0
Bra valuta för pengarna och perfekt för att experimentera med nya leksaker
Anonymous - 13. mar. 2024
En övergripande intressant uppsättning. Hylsorna är inte så lätta att placera på eller ta av vibratorn, men när de väl är klara är de ganska bra. Jag köpte lådan för att prova några nya saker och hittills är jag mycket glad över att ha gjort köpet.
Maskinöversatt från sinful.dk

Seven Creations Dirty Dozen Sex Toy Set

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful