Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Sex & Mischief Gag Ball med Lufthål var 1

Översikt

Denna gag ball med lufthål från Sex & Mischief är perfekt för nybörjare som vill experimentera med gagging.

Lufthålen gör det lätt att andas när man har den på sig.

Bollen är gjord av hårdplast.

Den reglerbara remmen är gjord av mjukt syntetiskt läder.

Ett bra och billigt alternativ till gags av läder.

Remmen passar huvuden med en omkrets på 41,9 cm - 63,5 cm.

Om du behöver göra den mindre, finns utrymme för ett par hål till.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Gag
Shanna - 4. dec. 2014
Du får vad du betalar för, billig, plastig, dålig kvalité, jag skulle aldrig rekommendera denna för någon. Bollen kan du ta sönder i en tugga.
Kinky!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag är ny på gags och har provat flera där det bara inte riktigt fungerar. Jag har nu provat denna gagball med lufthål i den och den passar mig perfekt. Jag kan andas medan jag fortfarande är kinky ...
Maskinöversatt från sinful.dk
För nybörjare
Anonymous - 8. nov. 2013
Bollen är hård, men den gör det lätt att andas när du väl har lärt dig tekniken. Om det är första gången kan det göra lite ont i käken, men det går över snabbt, du behöver bara vänja dig vid produkten. Det finns flera huvudstorlekar, så du kommer säkert att hitta en som passar. Det enda minus vi kan ge är rengöring av dregel från bollen. Annars, mega stygg och bra att kombinera med andra leksaker.
Maskinöversatt från sinful.dk
Något gott för nybörjaren
Anonymous - 9. sep. 2013
Jag är semi-erfaren inom området men min partner är en nybörjare, så jag gav honom denna gag så att han kunde utforska sina färdigheter och önskningar utan att behöva oroa sig för mycket för min komfort. Denna gag är bra för nybörjare eftersom du "enkelt" (utan för mycket ansträngning) både andas in och tvingar ut det utan att din partner behöver dra åt den. Den enda nackdelen är naturligtvis kvaliteten på själva plastkulan, du måste ta bort eventuella gjutrester innan du använder den.
Maskinöversatt från sinful.dk
Gag
Anonymous - 13. mar. 2024
Det är första gången jag har provat en gag och jag är glad att det finns hål i den, det betyder att jag kan bära den under längre perioder, så om du är ny på gags som jag, är den här perfekt.
Maskinöversatt från sinful.dk
Svårt men lätt
Anonymous - 13. mar. 2024
Överlag ganska användbar, särskilt för nybörjare eller personer som har problem med luftvägsobstruktion. Justerbar och inte smärtsam, med lätt andning. Materialet är solid plast, så det är inte helt bekvämt. Den känns hård och tar definitivt lite tid att vänja sig vid. En gummiboll kan också vara ett intressant alternativ, men då skulle du förlora lufthålen, som fungerar precis som de ska - luft kommer lätt in i munnen genom bollen och det bör inte finnas några andningsproblem. Om du är nybörjare är detta definitivt ett bra alternativ; för mer komfort beror det på hur van du är vid att andas, i vilket fall en gummiboll förmodligen skulle vara bekvämare att använda. Den stora frågan står alltså mellan bekväm boll eller andning, vilket är ett beslut som måste fattas av individen. En viktig detalj är att eftersom bollen hålls stadigt som den är kommer den inte att kännas för invasiv i munnen, så det finns gott om utrymme att manövrera tungan runt och kontrollera din saliv så att det inte blir för obekvämt.
Maskinöversatt från sinful.dk
För mig som lider av gummiallergi är det helt briljant.
Anonymous - 7. apr. 2016
Jag köpte den här gaggen eftersom jag är allergisk mot gummi och har haft svårt att hitta gags som jag kunde använda utan obehag. Den fungerar som den ska, och det är verkligen en ganska cool upplevelse att kunna få lite mer luft utan att det blir mindre kinky än vanligt ;) Jag fick vänja mig vid den hårda plasten, men jag föredrar den faktiskt nu framför de mjukare gagarna. Det enda jag måste påpeka är att det är lite svårt att rengöra för dregel, eftersom det finns mycket av det (åtminstone i mitt fall) Definitivt en rekommenderad produkt, trots dregel ;)
Maskinöversatt från sinful.dk
Efter en längre tidsperiod
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag har haft denna munkavle länge och ville bara säga att den är bra och enkel att använda. Men efter ett tag kan det börja skära din mun. Annars har jag varit nöjd med denna gag.
Maskinöversatt från sinful.dk
Darth Vader
Anonymous - 13. mar. 2024
Trevlig nybörjare gag till ett rimligt pris. Bekväm bollstorlek och något andningsbar. Billigt, bekvämt material. Inte lämplig för långvarig användning på grund av den vinklade remmen, som kan skära munhörnen. Olämplig design när det gäller rengöring. Lufthålen ger ett direkt utlopp för frivilligt eller ofrivilligt dregel och bollen kan inte öppnas för rengöring. Med en liten omkrets runt halsen har jag varit tvungen att göra extra hål och klippa av remmen. Jag låter lite som Darth Vader och dreglar som en galning, men det är underhållning och kärlek när det är som bäst. Knepet är definitivt kinky och det är kul att gå runt med tryckmärken i mungiporna efter en stygg affär. Tack, tack, tack!
Maskinöversatt från sinful.dk

Sex & Mischief Gag Ball med Lufthål

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful