Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Fleshlight Sex in a Can Sukit Draft var 1

Översikt

Sex In a Can Sukit Draft är en fräck onaniprodukt för män.

Skruva av toppen på burken, påför lite glidmedel och få en fantastisk upplevelse. Sex In a Can är lite tajtare än de vanliga Fleshlights men tillverkad av samma patenterade Real Feel Super Skin.

Efter användning kan du lätt ta ut sleeven av burken och tvätta den i varmt vatten. När du har tvättat den rekommenderar vi att du sprayar på lite antibakteriell Fleshlight Wash. När sleeven är torkad (antingen försiktigt torkad med en handduk eller lufttorkad) kan du med fördel använda lite Fleshlight Pulver, för att bevara den mjuka och lena ytan.

Kom ihåg att ta på lite glidmedel när du använder Sex In A Can för att uppnå maximal våt njutning.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Avsugning i världsklass
Anonymous - 2. mar. 2013
Fleshlight Sex in a Can Sukit Draft är definitivt ett måste för "oral-fixerade" sexälskare. När jag läste om produkten på flera webbplatser som hyllade den till skyarna, var jag mycket skeptisk och trodde att produkten kanske inte skulle kunna leva upp till en riktig avsugning. Men jag hade fel. Sex in a Can Sukit Draft känns verkligen som en riktig avsugning, och om jag ska vara ärlig, ibland bättre. Materialet känns otroligt äkta och de läckra läpparna har en härlig naturlig storlek och känns otroligt mänskliga. Jag skulle dock rekommendera att köpa Fleshlight-pulvret för produkten. Om man inte strör pulvret på emellanåt så blir materialet inte lika silkeslent och känns inte lika äkta. Produktens hållbarhet varar också längre. Efter showen är rengöringen väldigt enkel. Ta bara ut materialet ur burken och spola av det under kranen. Sedan kan du låta det torka eller torka av det. Jag har haft lite problem med att få det helt torrt inuti, men det är inget problem. Man använder den mer och mer. Om jag ska sätta ett minus så skulle det vara bakstycket, som används för att reglera sugkraften. Det känns himmelskt, men luften som kommer ut mellan de små hålen kan vara lite gnisslande och ibland ge ifrån sig ett störande ljud. Därför har jag bara gett 4 stjärnor för "lätt att använda". Användning av smörjmedel är ett måste. Ett sista tips är att blötlägga den i varmt vatten i några minuter före användning. Detta gör det ännu mer verkligt med en känsla av naturlig värme inuti. Sammantaget är produkten en klar femma och får dig att komma tillbaka för mer!
Maskinöversatt från sinful.dk

Fleshlight Sex in a Can Sukit Draft

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful