Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
ShafeSafe The Perfect Shaving Kit till Kvinnor var 1

Översikt

Vill du har det bästa resultatet när du rakar dig? The Perfect Shaving Kit från ShaveSafe består av 3 produkter som tillsammans bidrar till en perfekt silkeslen hud.

Den patenterade ShaveSafe Gel smörjs på området som du vill raka. Du är därefter redo att använda SaveSafe Razor, som har 5 ultraskarpa blad och 1 precisionsblad som är bra för att komma åt problematiska områden. Efteråt tvättar du det nyrakade området med vatten, innan du avslutar med att smörja på ett lager SaveSafe Bikini Line Repair Cream på extra känsliga områden, som exempelvis bikinilinjen. Den låter du vara kvar på huden, där den hjälper till att förebygga röda plitor, klåda och inåtväxande hårstrån.

I början för du raka dig med SaveSafe minst var 3:e dag - gärna oftare, eftersom det medverkar till att baketrietillväxten som orsakar hudproblem hålls nere. Tvätta dig gärna med gelen de dagar du inte rakar dig och använd krämen varje dag, så slipper du ifrån bakterier och får därmed dubbelt skydd.

Produkterna är oparfymerade och innehåller varken parabener eller färgämnen, vilket innebär att de kan användas över hela kroppen.

Förpackningen är designad som en läcker julklapp, så den är perfekt att slå in och ge bort till någon du håller av.

Rakhyveln är lätt att rengöra för att undvika bakterietillväxt. God hygien kring dina rakgrejer är det lättaste sättet att undvika rodnad och röda plitor efter rakning.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

ShafeSafe The Perfect Shaving Kit till Kvinnor

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful