Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Shots Switch No 1 Sexleksaker för Par var 1

Shots Switch No 1 Sexleksaker för Par

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Med Switch #1 setet kan ni förföra varandra, ha stimulerande förspel och njuta tillsammans. Det består av en underbar, vibrerande bas och två olika tillbehör täckta av lenaste silikon, samt en ögonbindel i satin och en feather tickler.

Fixa till lite mysbelysning och placera satinögonbindeln över din partners ögon, innan du med den mjuka feather ticklern i hand ger dig ut på upptäcktsfärd över kroppen. När ni känner er redo för mer kan du ta hjälp av den vibrerande basen, eller välja ut ett av de två tillbehören. Skruva fast wanden eller rabbiten på basen tills du hör ett klick, sen kan du låta din partner njuta av kraftiga vibrationer. Lite vattenbaserat glidmedel på silikonytan förstärker känslan.

Basen i sig själv fungerar som en klitorisvibrator, även när ni inte använder något av tillbehören. För att kunna leverera flera olika upplevelser är den ena sidan räfflad, medan den andra täcks av mjuk borst. Starta den genom att hålla power-knappen intryckt i 3 sekunder, därefter kan ni välja mellan vibrationer i 4 hastigheter och 6 mönster.

Wand-delen har en böjd, ergonomisk utformning och mjuka vingar. Rabbiten har ett slankt skaft med svällande spets som utan problem hittar fram till g-punkten, samt en liten och flexibel kanin, vars långa öron ser till att vibrationerna når hela vägen till klitoris. Båda tillbehören har sina egna motorer, en i wanden och två i rabbiten, som kan kontrolleras och ställas in utan att det påverkar motorn i basen.

Alla delarna är vattentäta för lätt rengöring, och inte minst underhållande stunder i duschen. Basen är uppladdningsbar via den inkluderade magnetiska USB-laddaren.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful