Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Shots Toys Easy Rider Anal  var 1

Shots Toys Easy Rider Anal

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Easy Rider Anal från Shots Toys är en onaniprodukt för män.

Easy Rider har en mjuk och räfflad struktur invändigt som ger en naturlig känsla när du onanerar med den. I toppen av Easy Rider finns det ett hål där du själv kan kontrollera hur mycket vakuum, och därmed sugande effekt du vill skapa runt penis medan du onanerar.

Easy Rider kan användas fler gånger men det är viktigt att du tvättar och torkar den efter användning. Använd evt. Brug evt. Pjur Cleaner för rengöring av din Easy Rider.

Så här gör du: Ta bort klistermärket i toppen. Ta därefter bort plastet i bottnen och skruva av locket. Häll det medföljande glidmedlet ner i hålet och sedan är den klar för användning.

Ta Easy Rider med på semestern. Den har en passande storlek för resväskan. Kom bara ihåg att ta med extra glidmedel!

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Inte för "stora" killar
Anonymous - 9. sep. 2014
Det är lite svårt att få in glidmedlet i hålet, men det går om man är målmedveten. Jag är mycket välutrustad och hade därför svårt att få in den ordentligt. När den äntligen kom in började den pipa från lufthålet i slutet av den, och glidmedel kom också ut. Nu ska det också sägas att jag har en omkrets på cirka 15 cm, dvs. en diameter på 5. Jag kände i stor utsträckning att det var aaaaaalllt för smalt och jag var nästan tvungen att stoppa in det roliga.
Maskinöversatt från sinful.dk
Anal ryttare
Anonymous - 13. mar. 2024
Det är verkligen tajt, på ett coolt sätt. Fungerar som det är tänkt. Ger partnern en frestande upplevelse medan mannen använder den. Lätt att rengöra. Vi tycker att det är enklast för mannen att göra det själv, så att det går i hans egen takt.
Maskinöversatt från sinful.dk
Bra och tät.
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag har använt den ett tag nu och är nöjd. Jag är lite besviken över att insidan verkar helt likadan som de orala och vaginala versionerna, men utseendet är unikt. Det bör noteras att det inte finns någon färgvariation på den jag fick som kan ses på bilden, men det spelar ingen roll för mig. Det är tätt och bra, kanske lite tätt, eftersom min knäcktes vid den första, försiktiga användningen trots en bra mängd smörjmedel, men det kan vara mitt problem. Så de flesta andra kommer förmodligen att kunna ha mycket kul med detta utan några problem. Kan användas i sitt rör såväl som utanför. kan rullas upp i en handduk och säkras med en rem för en lite annorlunda upplevelse. Du kan prova många typer av stimulering, inklusive handsfree. längden är precis rätt för mig, jag går ibland igenom om saker går lite snabbt, men längden är bra så länge du inte är långt över medellängden. Bra pris och bra kvalitet. Några märken och sådant på silikonet och några skarpa kanter på röret som gör rengöring lite knepig eftersom jag skrapade min hand när jag gick för att få masturbatorn ut. men detta kan fixas med lite sandpapper och en bra tvätt efteråt. Rekommenderas. inte bland de bästa i klassen, men långt över genomsnittet och till det pris du får här är det väl värt det.
Maskinöversatt från sinful.no
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful