Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Shots Toys Professionell Dance Pole  var 1

Översikt

Shots Toys Professionell Dance Pole är en transportabel strippstång av hög kvalitet. Med denna strippstång kan du förvandla ditt vardags- eller sovrum till din privata dansscen när du är stjärnan.

Du kommer att älska hur lätt det är att använda dance polen, oavsett om du använder den för förförande dans eller träning.

Stången är mycket stabil, höjden är helt justerbar och den är mycket lätt att montera. Professionell Dance Pole kan monteras inom få minuter så att du lätt kan börja med att dansa. Stången är tillverkad för att kunna tåla att man svänger sig i den.

Professionell Dance Pole kan användas på takhöjder som är upp till 2,6 meter och den har en bärförmåga på upp till 100 kg.

Kom ihåg att du och andra alltid ska ta det försiktigt när du använder Professionel Dance Pole och montera inte stången där den kan förstöra saker. Vi rekommenderar att större sväng göras mot vänster då det minimerar risken för att stången kan skruva sig loss.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Shots Toys Professionell Dance Pole

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful