Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Shots Toys Trådlöst Vibrerande Ägg med Fjärrkontroll var 1

Översikt

"Älska på avstånd" säger tillverkaren i reklamen för det här ägget! Låt honom kontrollera hennes njutning medans hon stimuleras av de intensiva vibrationerna från det diskreta lilla vibrerande ägget.

Vare sig du vill ha en kinky upplevelse hemma i sovrummet eller en annorlunda "konversation" ute bland folk, är ägget perfekt.

Maxavstånd mellan ägget och fjärrkontrollen är 20 meter. Ägget har 10 olika vibrationsmönster. Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med ägget. Drivs med 6 x AG13-batterier(ingår).

Innan användning: Smörj gärna lite glidmedel på ägget - det ger den bästa upplevelsen. Sinful.se och producenten rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel.

Rengöring: Tvätta ägget försiktigt med varmt vatten. Använd evt. en rengöringsspray som är speciellt anpassat sexleksaker.

Efter användning: Sinful.se rekommenderar att du tar ut batterierna ur ägget och fjärrkontrollen när dessa inte används då batterierna annars är i risk att urladda inuti produkten.

Nya batterier: Får du slut på batterier kan du alltid köpa nya på Sinful.se till låga priser. Om du är osäker kan du alltid hitta din produkt på webbshopen och se vilka batterier det använder.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
De bullrar för mycket.
Anonymous - 13. mar. 2024
De är väldigt lockande att ha uppe, men det är irriterande att de är så högljudda. De är bara avsedda att användas när du är ensam, för om du använder dem när du sitter på en buss kommer andra passagerare att höra det.
Maskinöversatt från sinful.dk
Styggt att "kontrollera" sin pojkvän!
Anonymous - 13. mar. 2024
Lysande litet ägg som kan få min pojkvän att spinna även under de tråkigaste grå dagarna. Jag rekommenderar alla män att investera i det här ägget. Det är super styggt att ta kontroll och bara njuta av din flickväns blick när hon har ägget upp. Vi tog det till en restaurang och det var extremt upphetsande att veta att jag kunde använda den lilla fjärrkontrollen för att stimulera hennes lust. Styggt förspel... Ägget är inte helt tyst, men inte en enda person kunde höra det vibrera när vi var ute. Så om du bara använder det hemma eller på platser där det inte är HELT tyst, är du inne på många stygga upplevelser.
Maskinöversatt från sinful.dk
Noisemakers
Anonymous - 13. mar. 2024
Fint material, lätt att rengöra, men oacceptabelt bullrigt, så njutning blir "buller", lätt att använda men inte mycket effekt på mig eller min partner.
Maskinöversatt från sinful.dk
Roligt och lockande...
Anonymous - 13. mar. 2024
Det här ägget är så fantastiskt! Jag och min pojkvän köpte det eftersom tanken på att han kunde kontrollera min njutning var ganska upphetsande för oss båda. Vi övade lite hemma i sovrummet och tog det sedan på vägen några gånger. Ägget kanske inte ger mig de vildaste orgasmerna, men för oss är det mer spänningen och det roliga i att gå runt med främlingar där vi är de enda som vet vad som händer. Jag skulle förmodligen inte gå till den trevligaste (och tystaste!!) restaurangen i stan, eftersom du kan höra ägget. Men på gågatan, på bussen, på kaféet etc. är det riktigt kul och alla borde prova det.
Maskinöversatt från sinful.dk
Vibratorägg
Anonymous - 13. mar. 2024
Min flickvän är inte helt entusiastisk över ägget, det ger inte den upplevelse hon förväntade sig. Materialkvalitet, vibrationer, ljudnivå, användarvänlighet är OK, men hon gillar inte särskilt den här typen av leksak.
Maskinöversatt från sinful.dk
utsökt
Anonymous - 13. mar. 2024
En fantastisk produkt. Fantastiskt att kunna gå runt som en katt runt den varma gröten medan mannen har kontrollen. Lysande, särskilt om mannen bär en trådlös penisring. Rekommenderas definitivt, särskilt om du är i nybörjarstadiet med leksaker.
Maskinöversatt från sinful.dk
För bullrig
Anonymous - 9. sep. 2013
Produkten är för högljudd. Det är svårt att hitta en plats där den kan användas utan att höras av andra (så känns det i alla fall) - men om den skulle höras av någon som inte borde höra den så kan man lätt ursäkta det med att det är ens mobiltelefon som ringer :-D Förutom det så är det toppen att det finns så många varianter av vibrationer och att den är så lätt att använda!
Maskinöversatt från sinful.dk
FUNGERAR INTE
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag har beställt flera ägg och inget av dem fungerade. Fjärrkontrollen lyser, så man skulle kunna tro att den skulle fungera när man sätter batterier i ägget - men nej. Det är billigt skräp från Kina.
Maskinöversatt från sinful.dk
Delade meningar
Anonymous - 13. mar. 2024
Vi var lite skeptiska när vi läste alla recensioner. Men det slutade ändå med att vi köpte ägget. Tyvärr levde det inte upp till våra ömsesidiga förväntningar. Men det kunde hålla min sexlust uppe, och det var otroligt sexigt att ge honom makten att kontrollera mina orgasmer. Om den kunde ge orgasm, vill säga. Men det kunde det inte. Så totalt sett är vi ganska besvikna över produkten.
Maskinöversatt från sinful.dk
En besvikelse
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag var upphetsad när paketet kom, men blev mycket besviken. Vibrationerna var så svaga att de knappt kunde kännas i handen. Skulle faktiskt inte kalla det vibration, bara en svag humming / whirring.
Maskinöversatt från sinful.dk

Shots Toys Trådlöst Vibrerande Ägg med Fjärrkontroll

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful